Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zámena s Haklovou jej zničila život: Monika, si stará sliepka!

Zuzana a Monika Haklová si nevedia prísť na meno. Zobraziť galériu (7)
Zuzana a Monika Haklová si nevedia prísť na meno.

BRATISLAVA – Nevedia si prísť na meno! Hlavnými hviezdami včerajšieho vysielania markizáckej šou Zámena manželiek boli bývalá farmárka Monika Haklová (38) a o pár rokov mladšia Zuzana (26). Ako sme vás na topkách už informovali, výmena dvoch blondínok bola pomerne škandalózna. Nechýbali intrigy a napätie. Hoci od nakrúcania programu už nejaký ten čas ubehol, staré spory medzi manželkami zostali aj naďalej nedoriešené.

Bolo im to treba?! Čitateľov topiek sme už koncom minulého roka informovali, že vzťah Moniky Haklovej a jej dlhoročného partnera Martina Kollára stroskotal. V týchto dňoch sa však na obrazovkách Markízy objavilo vydanie relácie Zámena manželiek, v ktorom vystupovali ešte ako zohratý pár. V čase nakrúcania boli totiž ešte spolu.

Účasť v relácii mala preveriť aj stabilitu druhého páru – Zuzany a Mareka, ktorí bývali neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Prítomnosť kontroverznej farmárky v ich dome sa však nezaobišla bez rozruchu. Marek vraj Haklovej dával sexuálne návrhy.

V súvislosti s tým sme preto Zuzanu oslovili, aby nám poskytla svoj pohľad na vec. „Vrana k vrane sadá! On bol nadržaný a ona tiež. A určite to neskončilo tak, ako to bolo na kamere. Večer štáb vždy odchádzal a prichádzal až ráno, takže mali celú noc len pre seba a boli sami doma,” reagovala pre topky.sk na margo údajného romániku blondínka. „Sám sa priznal, že ležali na posteli spolu zabalení len v uterákoch. Na ďalší večer jej vraj zaväzoval plavky, keď išli spolu do kade a tiež to neskončilo len pri rečiach, dodala.

Obvinenia zo strany Marekovej partnerky Haklovú riadne zaskočili. „Normálne som šokovaná. Nie je to vôbec pravda. Ona chce nahádzať špinu na svojho muža, lebo ju nachytal, ako orálne uspokojovala jeho najlepšieho kamaráta. Preto to robí,” ohradila sa Haklová, keď sme ju oslovili. „Ja síce flirtujem a priznávam, že som toho chlapa provokovala, ale to som ho len tak skúšala. Vyprosím si ale, aby o mne niečo také hovorila. Nech si urobí najskôr poriadok vo svojom živote,” dodala bývalá farmárka.

Zuzana popiera, že by svojmu manželovi bola niekedy neverená. „Ja môžem s pokojným svedomím zaspávať a ten vraj jeho bývalý najlepší kamarát tiež. Na rozdiel od iných. Pri záverečnej konfrontácii museli na niekoho niečo vytiahnuť. No a samozrejme, že na mňa, aj keď to nie je pravda. Ja s tým problém nemám, môžem sa pozrieť iným do očí. Len či to môžu povedať aj ostatní, ktorí sedeli pri tom stole,” povedala nám blondínka, ktorá sa priamej otázke, či je jej manželstvo už minulosťou, viackrát vyhla.

Z jej slov je však zrejmé, že s Marekom už spolu nie sú. „Vždy bol na ‘staré’ sliepočky, tak ja mu ich doprajem. Ale ja už to neriešim. Pre mňa to je minulosť a tú neriešim,” uzavrela blondínka, ktorá už zrejme oľutovala, že sa do relácie prihlásila. Haklovú sme konfrontovali aj s týmto jej tvrdením. „To je jej názor, ale ja sliepočka určite nie som. Mám svoj vek, tri deti, vrásky, ale je to môj život a je to prirodzené. Taká veta z jej úst ma nemôže uraziť. Ona je sliepočka domáca, ja som ženská z Bratislavy, ktorá už v živote niečo dokázala,” uzavrela trojnásobná mamička.

K celej záležitosti sa vyjadril aj Haklovej expartner. „Zuza tvrdí, že návrhy nezostali len pri rečiach. Stopercentne viem, že jej robil návrhy a Monika ho odje*ala s tým, že potom sa s ním už vlastne ani nebavila. Sám to potvrdil na tej konfrontácii a to niekoľkokrát. Veľa materiálu do televízie nedali, ale úplne najpodstatnejší bol pre mňa fakt, ktorý Zuza zatajuje, a o ktorom som nechcel hovoriť ani pred kamerami,” poznamenal pre topky.sk Martin Kollár.

Zuzana sa mu vraj hneď na druhý deň priznala k nevere. „Presne opísala, ako orálne uspokojila manželovho najlepšieho kamaráta u nich doma po nejakej diskotéke, pričom si obaja mysleli, že manžel už spí. Nespal a išiel sa za nimi pozrieť. Asi ho dosť prekvapil pohľad na svoju manželku, ako kľačí pred najlepším kamarátom a orálne ho uspokojuje. Potom malo dôjsť k nejakej roztržke, bitke a trestnému oznámeniu,” prezradil Kollár.

Jeho dočasná manželka vraj toto všetko povedala aj na kameru a nechtiac i do mikrofónov. „A na druhý večer u nás, keď sme si vypili, mi to celé opakovala. Jej obranný mechanizmus bol, že on je ku*evník a všetci sú zlí a že dotyčný kamarát je vplyvný človek a že sa nemôže takto verejne priznať,” uzavrel Haklovej expartner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu