Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Moniká Haklová v Teleráne: Oľutovala návštevu Markízy

Monika Haklová má po štvrtku na Markízu ťažké srdce. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová má po štvrtku na Markízu ťažké srdce.

BRATISLAVA – Hnev a znechutenie! Presne takéto pocity prežívala po odvysielaní štvrtkového vydania markizáckeho Telerána Monika Haklová (38). Mamička, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Farma, bola totiž jedným z hostí programu. Na svoj výstup však určite nebude spomínať v dobrom. Dôvodom sú nepríjemné slová moderátora Doda Kuriľáka (38), na ktorého má ťažké srdce celá rodina kontroverznej blondínky.

Začína byť pomaly pravidlom, že keď sa Monika Haklová objaví na televíznych obrazovkách, je o rozruch postarané. Pred pár dňami bolo veľké haló kvôli jej účasti v šou Zámena manželiek, vo štvrtok sa zas nezaobišla bez problémov blondínkina návšteva Telerána.

Haklová a celá jej rodina majú ťažké srdce najmä na moderátora rannej relácie Doda Kuriľáka. Dôvod? „Rýpal do nej od prvej chvíle. Poznamenal niečo také, že počuli sme, že deti máš už v detskom domove. A hovoril, že keby bol on sociálka a podobne. Je to korunovaný idiot. Ja som niečo také ešte naozaj nezažil,” povedal nám Monikin bývalý partner Martin Kollár. „Ona je zvyknutá, keď sa z nej robí sranda... Vie sa zabaviť aj sama na sebe, ale toto bolo už moc,” dodal.

Obrovské sklamanie pociťuje aj samotná exfarmárka. „Keďže som v podstate markizáčka a zavolali si ma, tak som tam išla s dobrým úmyslom. Čakala som, že sa ku mne budú správať dobre. Som z toho hotová. To bolo ako útok na mňa. V podstate od prvej chvíle, ako som tam vošla,” posťažovala sa pre topky.sk trojnásobná mamička.

Slová markizáckeho moderátora sa Haklovej veľmi dotkli. „Nechápem, prečo mi toto spravil. Takto ma zosmiešniť. Úplne prestrelil. Ako si vôbec dovolil niečo také povedať?! On zo mňa vlastne urobil Martinku z Turca, totálnu chuderu,” rozhorčovala sa Monika, ktorú po skončení vysielania kontaktovali viacerí príbuzní. „Mama mi povedala, že sa hanbila ako hovädo. A toto mi ešte veru nikdy nepovedala, aj keď sa v súvislosti so mnou čokoľvek rozoberalo. Áno, robím škandály, ale prídem domov, zatvorím dvere a žijem normálnym životom. Mohol mať ku mne aspoň troška úcty,” povedala nám smutným hlasom.

Priestor na vyjadrenie sme poskytli aj Kuriľákovi. Chceli sme vedieť, či nemá pocit, že jeho slová voči trojnásobnej mamičke boli prehnané. „Často sa v rámci diskusií o Monike objavuje aj táto téma, preto som chcel, aby mala možnosť reagovať a veci raz a navždy vysvetliť. Uvedomujem si, že slovník asi nebol práve najšťastnejší, ale v žiadnom prípade v tom nebol úmysel,” reagoval na túto tému moderátor zo Záhorskej Bystrice. Haklová sa však zrejme v najbližšom období bude minimálne markizáckym kamerám vyhýbať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu