Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Monika Haklová na mizine? Aj s deťmi sa museli vysťahovať z domu!

Monika Haklová prežíva pomerne náročné chvíle. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová prežíva pomerne náročné chvíle. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Bez peňazí! Monika Haklová (38), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej reality šou Farma, prežíva v súčasnosti pomerne náročné obdobie. Trojnásobná mamička má podľa našich informácií finančné problémy, ktoré sa vraj podpísali už aj na jej každodennom fungovaní. Blondínka spoločne so svojimi ratolesťami momentálne prespáva u príbuzných. Na luxus, na aký bola zvyknutá, už len spomína.

Monika Haklová sa vždy celkom rada prezentovala a okázalo pýšila svojím majetkom. Televízne kamery dokonca viackrát vpustila do vlastného domu v rakúskej dedine. Ako sa nám však podarilo zistiť, kontroverzná blondínka si už pár nocí luxus svojho hniezdočka neužíva. Spoločne s deťmi totiž prespáva v dome otca svojho (ex)partnera Martina Kollára. Dôvodom majú byť nevyplatené faktúry za energie, kvôli ktorým ju skrátka "odpojili". 

Keď sme Moniku v súvislosti s touto témou oslovili, neskrývala prekvapenie. „A to odkiaľ máte tieto informácie?!” reagovala hneď v úvode nášho dialógu Haklová. Po krátkej odmlke pokračovala. „No, sme tam na chvíľku. Idú mi rekonštruovať kúrenie,” tvrdila blondínka, ktorá zároveň popierala, že by boli dôvodom finančné problémy. „Dom mám, dom mi ostáva. Všetko je v poriadku, len sa usilujem znižovať náklady. Mesačne platím 750 € za elektrinu, tak preto mením kúrenie, opakovala dookola bývalá farmárka.

Medzi Haklovej známymi však nie je žiadnym tajomstvom, že sa blondínka musí poriadne obracať, aby svoju rodinu uživila. Už samotnou účasťou v markizáckej reality šou bol jej rozpočet výrazne oslabený. O Monikiných finančných problémoch vie svoje aj bývalý farmár Peter Vaculčík. Ten tvrdí, že v minulosti si od neho musela požičať 500 €, aby zvládla zaplatiť časť vlastnej módnej prehliadky. Peniaze z nej vraj dlhodobo nevedel vymániť naspäť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu