Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Finančné problémy Moniky Haklovej: Kvôli dlhom pred súd!

Monike Haklovej sa v súčasnosti smiať veľmi nechce. Na krku má ďalší malér. Zobraziť galériu (5)
Monike Haklovej sa v súčasnosti smiať veľmi nechce. Na krku má ďalší malér. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Ďalší malér na krku! Monika Haklová (39), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej reality šou Farma, nemá v oblasti financií príliš veľký poriadok. Po tom, čo sa musela nedávno na čas vysťahovať zo svojho domu kvôli údajným problémom s peniazmi, si koleduje aj o opletačky so súdmi. Podľa našich zistení má na krku dlh, kvôli ktorému sa ňou už zaoberajú právnici.

Má problémy s pamäťou?! Hoci je Monika Haklová trojnásobnou mamičkou, popri rodičovských povinnostiach si vždy nájdete čas aj na to, aby bola aktívna na sociálnej sieti. Na Facebooku sa pomerne okázalo a rada pýši fotografiami z dovoleniek, luxusu a všakovakých výletíkov. Popri radostiach života však bývalá farmárka akosi zabúda na plnenie povinností.

Ako sa nám podarilo zistiť, Monika dlhuje jednému bratislavskému fitnescentru ročné členské za približne 300 €, ktoré od nej majitelia nedokážu vymámiť. A to ani napriek tomu, že jej niekoľkokrát bola doručená výzva na splatenie záväzku. „Voči Monike Haklovej eviduje naša sieť posilňovní Fit Up neuhradené faktúry. Konkrétnu sumu však nebudeme uvádzať. Vo veci sme už podnikli právne kroky,” povedal pre topky.sk manažér spoločnosti Mário Godor.

Kvôli nesplácaniu záväzkov sme oslovili aj samotnú Haklovú. „Fitko si chce na mne robiť reklamu? Ako si vôbec dovoľujete riešiť takéto súkromné veci,” reagovala podráždene bývalá farmárka, keď sme ju oslovili. „Platím si za veci, s ktorými som spokojná a ktoré využijem! Ale nie, že som tam bola raz cvičiť. Bohužiaľ, podpísala som zmluvu. Toto je Slovensko takto oje*ávať ľudí!!! Trochu neľudské, ale veď čo, Haklová znesie však?!!!,” dodala rozhorčene prostredníctvom sms správy trojnásobná mamička.

Podobnú finančnú skúsenosť s Haklovou má aj bývalý farmár Peter Vaculčík. Ten tvrdil, že v minulosti si od neho musela požičať 500 €, aby zvládla zaplatiť časť vlastnej módnej prehliadky. Peniaze z nej vraj dlhodobo nevedel vymámiť naspäť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu