Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto si koniec roka nepredstavovala: Bolestný ROZCHOD Moniky Haklovej!

Monika Haklová a Martin Kollár sa rozišli zhruba po 9 rokoch. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová a Martin Kollár sa rozišli zhruba po 9 rokoch.

BRATISLAVA – Nevyšlo im to! Monika Haklová (38), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej reality šou Farma, prežíva v súkromí bolestné chvíle. Po deviatich rokoch sa totiž rozišla so svojím snúbencom Martinom Kollárom (39), ktorého si ešte donedávna chcela zobrať za muža. Vzťah dvojice bol v poslednej dobe poriadne turbulentný, až napokon skončil. Blondínka tvrdí, že to je definitívne.

Monika Haklová síce bude oslavovať tohtoročné sviatky v kruhu svojich najbližších, no pri štedrovečernom stole bude chýbať jej snúbenec Martin Kollár. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, cesty tejto zohratej dvojice sa rozišli.

Bývalí partneri už dokonca ani nežijú pod jednou strechou. „Dlhšiu dobu už spolu nie sme. Definitívne sme to ukončili, aby sme sa vzájomne netrápili. Nie je v tom žiadny iný chlap ani žena, ale dlhotrvajúce problémy,” povedala nám na margo rozchodu Haklová.

S Kollárom má blondínka spoločnú dcérku a za tie roky si na neho privykli aj jej dve staršie ratolesti. „Dúfam, že budeme aj naďalej spolu normálne komunikovať. Nechcem, aby týmto deti nejako trpeli,” reagovala bývalá farmárka, ktorá sa netají tým, že je pre ňu rozchod bolestnou záležitosťou. „Boli sme na seba veľmi pripútaní. Samozrejme, je to pre mňa ťažké a asi dlho aj bude. Obaja sa ale potrebujeme postaviť na nohy a začať odznova,” dodala Monika.   

Pochmúrne myšlienky z rozchodu sa bývalá statkárka usiluje zahnať prácou. V týchto dňoch pracuje na prípravách veľkej párty v štýle Gatsby, ktorá by sa mala konať 20. decembra v jednom z bratislavských podnikov. Moderátormi podujatia budú mafiáni Rudynko a Banán a spodnú bielizeň z blondínkinho obchodu by mala predvádzať aj finalistka aktuálnej Farmy Božka Candráková. Či sa postará o rozruch aj samotná Monika, zatiaľ nevedno. Jej slová sú ale celkom veľavravné. „Som zabávač! Budem zabávať a šokovať ľudí dovtedy, dokedy ich bude baviť sa na mňa pozerať,” uzavrela už nezadaná Haklová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu