Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Monika Haklová na Markíze: Žiarlivostné scény a sexuálne návrhy!

Monika Haklová na svoje pôsobenie v šou Zámena manželiek tak skoro nezabudne. Najprv žiarlila na súperku a nakoniec obvinila náhradného manžela z neslušných návrhov. Zobraziť galériu (11)
Monika Haklová na svoje pôsobenie v šou Zámena manželiek tak skoro nezabudne. Najprv žiarlila na súperku a nakoniec obvinila náhradného manžela z neslušných návrhov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Opäť sa ukázala! Monika Haklová (38) je dobre známa aj vďaka svojmu nespútanému správaniu. Veď všade, kde sa ukáže, dokáže za chvíľu narobiť poriadny rozruch. Inak tomu nebolo ani počas jej účinkovania v markizáckej šou Zámena manželiek. Blondínke totiž stačilo pár dní na to, aby predviedla žiarlivostné scény a svojho „nového muža“ obvinila, že jej dával sexuálne návrhy.

Všade, kde sa ukáže, na seba upúta všetku pozornosť. Inak tomu nebolo ani pri nakrúcaní markizáckej šou Zámena manželiek, kde svojej povesti neostala nič dlžná. Problémy začali už krátko po príchode do novej rodiny, o čom sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti. 

Známa blondínka veľmi rýchlo získala pochybnosti, či bolo správne nechať sa na tento projekt nahovoriť. Kameňom úrazu sa však nestali zlé životné podmienky, ako v relácii býva zvykom, ale vzhľad jej mladej súperky Zuzany. Keď totiž Haklová zistila, ako druhá účinkujúca vyzerá, začala poriadne žiarliť. „Nedokázala hovoriť o ničom inom. Bola veľmi nervózna, obávala sa, že Zuzana zvedie jej Martina priamo pred kamerami,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou.

Svoj temperament však bývalá farmárka naplno predviedla až pri záverečnej konfrontácii. Tam sa jej za pár minút podarilo vyvolať poriadnu hádku. Svojmu dočasnému manželovi Marekovi totiž na plné ústa vykričala, že sa ju počas jej pobytu snažil niekoľkokrát zviesť. 

V tejto súvislosti sme Moniku kontaktovali, aby nám vysvetlila, čo sa vlastne stalo. „Ono to bolo tak. Plnila som si povinnosti náhradnej manželky, čoho súčasťou bolo aj kúpanie v kadi, kde som bola samozrejme v plavkách. Marek vtedy niečo popil a večer mi dával sexuálne návrhy - doslovne. Ja som samozrejme odmietla,“ prezradila pre topky.sk Haklová. „Potom sa mi priznal, že ho žena podvádza a prosil ma, aby som ho aspoň objala. Zjavne mu chýbala láska. No toto všetko sa stalo hneď druhý deň, čo som tam bola,“ dodala blondínka.

Napriek nepríjemnej skúsenosti však s odstupom času bývalá farmárka neľutuje svoju účasť v šou. „Som veľmi rada, že som tam bola. Hlavne kvôli tomu, že sa ukázalo, že tí, čo sa naoko hrajú na slušnú rodinu, sú horší ako ja. To som veľmi rada. Ja som bola taká, ako som doma, na nič som sa nehrala,“ priznala sebavedomá mamička troch detí, ktorá už so svojím partnerom Martinom netvorí pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu