Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Monika Haklová bez mejkapu: Je z nej iný človek

Monika Haklová s mejkapom a bez neho Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová s mejkapom a bez neho

BRATISLAVA - Monika Haklová (38) je známa tým, že si na svojom výzore dáva záležať. Predĺžené vlasy, gélové nechty či umelé riasy sú súčasťou jej bežného života. No zdá sa, že aj bývalá farmárka má občas dni, kedy si medzi ľudí vybehne len tak, ako ju príroda stvorila - bez mejkapu. Svedčí o tom záber, o ktorý sa podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti.

Nie je azda nič, o čo by sa nepodelila! Na Facebook totiž Monika Haklová pravidelne pridáva novinky zo svojho života. Najnovšie napríklad zdokumentovala výsledok svojej návštevy u kaderníka. No na snímkach neodhalila iba nový účes, ale aj tvár bez nánosov líčidiel. „Moje nové vlásky. A bez mejkapu. Ako vyzerám?“ znel blondínkin komentár k fotke.

Musíme konštatovať, že bez použitia šminiek je z bývalej farmárky úplne iný človek. Blondínka, ktorá sa na verejnosti prezentuje ako žena prehnane dbajúca o svoj výzor, však v súkromí príkrasy vraj takmer nepoužíva. „Bez mejkapu chodievam po vonku úplne bežne. A takto sa svojim deťom páčim úplne najviac. Keď som prišla domov od kaderníka, tak syn si ma začal normálne fotiť, že vyzerám ako pubertiačka,“ prezradila pre topky.sk Haklová. Ktovie, možno časom takto začne chodiť aj do spoločnosti. 

Monika Haklová na sociálnu sieť Facebook zavesila fotku, na ktorej je bez mejkapu.
Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová na sociálnu sieť Facebook zavesila fotku, na ktorej je bez mejkapu.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu