Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Andrea Verešová s nožom pod krkom: Pri prepade jej išlo o život!

Andrea Verešová prežila traumatizujúci zážitok. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová prežila traumatizujúci zážitok.

PRAHA - Doživotná trauma! Andrea Verešová (33) má vďaka modelingu veľa fanúšikov. Bohužiaľ sa na ňu lepia aj takí, z akých radosť nemá. A dokonca ju ohrozujú aj na živote. Už pred pár rokmi bol medializovaný prepad, pri ktorom sa jej našťastie nič nestalo. Teraz však modelka prezradila oveľa horšiu skúsenosť. Prenasledoval ju totiž muž, ktorý jej potom na krku držal nôž.

Andrea Verešová bola v roku 2006 prepadnutá vo vchode svojho domu. Násilníka našťastie zahnala prítomnosť susedky. Modelka si okamžite najala ochranku a prípad riešila aj polícia. Tmavovláska však má aj oveľa horšiu skúsenosť, o ktorú sa doteraz verejne nepodelila. Išlo jej dokonca o život. Veď s ostrím na krku je nebezpečný každý pohyb. „Po tom prepade som zažila aj jedného blázna, ktorý ma naháňal. Dokonca až do auta a držal mi nôž na krku,” zverila sa Andrea webu prask.tv. 

Keď sme však od nej chceli vedieť viac detailov, na naše otázky nereagovala. Evidentne to je udalosť, ktorú si nechce zbytočne pripomínať. Ide totiž o jeden z mála prípadov, kedy slovenskú známu osobnosť niekto ohrozoval až takto vážne. 

S fanatickými fanúšikmi však majú skúsenosť viaceré známe tváre. Napríklad speváčku Katku Knechtovú niekoľko rokov pozoroval jej ctiteľ takmer na každom kroku. So sledovaním zo strany záhadného muža má prax aj Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová. 

Medzi mužmi je v našich končinách najznámejší prípad českého Slávika Karla Gotta. Maestrovi je nemecká fanynka Hannelore takmer vždy v pätách. Ojedinelá je ale situácia okolo speváka Paľa Haberu. Nie je totiž do neho zamilovaná žena, ale muž. „Znamená pre mňa všetko,” vyjadril sa na interpretovu adresu fanúšik Peter, ktorý sa viackrát zúčastnil SuperStar. 

VIDEO: Fanatický fanúšik Paľa Haberu.

Haberov fanúšik

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu