Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verešovej sú šaty úplne zbytočné: Toto je čistá provokácia!

Andrea Verešová necháva len veľmi málo priestoru fantázii. Zobraziť galériu (15)
Andrea Verešová necháva len veľmi málo priestoru fantázii.

PRAHA - Neustále dráždi! Andrea Verešová (33) už dávno nemá dvadsať, je však stále žiadanou modelkou. Každý rok je dokonca hviezdou viacerých kalendárov. V jednom z tých na aktuálny rok predvádza svoje krivky takým spôsobom, že fantázii už veľa priestoru nenecháva. Topkám sa podarilo získať všetkých trinásť záberov, na ktorých sa sexi Slovenka obnažuje.

Odhaľuje takmer úplne všetko! Nahú Andreu Verešovú môže mať doma takmer každý. Modelka totiž pri fotení kalendárov preferuje čo najmenej oblečenia. Už počas práce na charitatívnom kúsku s názvom Andrea 2014 unikali totiž na verejnosť pomerne pikantné zábery. 

Topkám sa teraz podarilo získať kompletnú sadu fotografií a je jasné, že majitelia kalendára sa majú čím kochať. Modelka totiž ukázala zo svojho tela naozaj dosť. A aj z oblečených snímok tryská erotický náboj. 

Verešová sa však obnažila aj iným spôsobom. Odhodlala sa pre tento projekt pózovať aj bez mejkapu, čo by dokázala zrejme len máloktorá známa žena. „Všetci dávno vieme, že Andrea je krásna žena, ale jej prirodzená krása ma naozaj ohromila. Máloktorá modelka či herečka si to môže dovoliť, obzvlášť, keď už nemá 20,” povedala produkčná kalendára Michaela Fotulová. Prelistujte si ho v našej GALÉRII

Andrea Verešová odhalila svoje telo, ale aj tvár bez mejkapu.
Zobraziť galériu (15)
Andrea Verešová odhalila svoje telo, ale aj tvár bez mejkapu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu