Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verešovej hriešne šaty: Spútané prsia, nohy na slobode!

Šaty, v ktorých pózovala Andrea Verešová, sú poriadne provokatívne. Zobraziť galériu (11)
Šaty, v ktorých pózovala Andrea Verešová, sú poriadne provokatívne.

PRAHA – Vie sa predať! Andrea Verešová (33) je krásna žena a má sexepílu na rozdávanie. Potvrdzuje to nielen titulom Miss Slovensko, ktorý získala v roku 1999, ale pri každej možnej príležitosti. Inak tomu nebolo ani pri aktuálnom fotení, počas ktorého sa dvojnásobná mamička predviedla v skutočne zaujímavej róbe.

Stále má čo ukázať! Hoci sa Andrea Verešová už pár rokov radí k tridsiatničkám, na nedostatok pracovných ponúk sa sťažovať nemôže. Pekné črty tváre a štíhla figúra si brunetkinými zbraňami, ktoré vie dokonale využiť. Najnovšie ich predviedla v rámci fotenia kampane pre blížiace sa Bratislavské módne dni.

Andrea sa pred objektívmi cítila ako ryba vo vode. Pózovala vo viacerých outfitoch a medzi tie najzaujímavejšie možno určite zaradiť modrú čipkovanú róbu, ktorá zvýraznila jej krivky. Výstrih tohto modelu navodzoval dojem šnurovačky, vysoký rázporok odhaľoval brunetkine nohy. „Keď sa žena nemá za čo hanbiť, tak si môže takéto šaty obliecť,” reagovala na margo vyzývavých outfitov modelka.

Verešovej hriešne šaty: Spútané
Zobraziť galériu (11)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu