Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Súťaž Miss pobúrila Česko: Náhla zmena pravidiel kvôli tejto sexbombe, ktorá vyhráva!

Favoritka Michala Danielová má 20 rokov a pochádza zo Znojma. Zobraziť galériu (3)
Favoritka Michala Danielová má 20 rokov a pochádza zo Znojma. (Zdroj: missroma.cz)

PRAHA - Českí usporiadatelia Miss Roma Internet dva týždne po začatí súťaže zmenili pravidlá kvôli ovplyvneniu výsledkov zo strany niektorých užívateľov. "Do čela hlasovania vystrelili súťažiacu, ktorá objektívne favoritkou súťaže krásy nie je," povedal dnes za usporiadateľské internetové rádio iRoma.cz Petr Jeník. Ak neviete, čo tým chcel presne naznačiť, stačí si pozrieť fotografie dotyčnej a všetko vám bude oveľa jasnejšie.

Ľudia volia rómsku kráľovnú krásy od 3. decembra a dievča na prvom mieste od tej doby získalo vyše 20-tisíc hlasov, súťažiaca s druhým najvyšším počtom ich má takmer 5000.

Internetové hlasovanie malo pôvodne končiť až vo februári, usporiadatelia ho však uzavrú už 15. januára. Ceny pre víťazky zostanú rovnaké a súťažiace ich dostanú podľa umiestnenia. Po ukončení hlasovania ale bude podľa nových pravidiel ešte superfinále, do ktorého postúpi 30 dievčat vybraných organizátormi súťaže. Tiež v superfinále bude rozhodovať o víťazke verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania a dievčatá sa môžu tešiť na ďalšie hodnotné ceny, doplnil Jeník.

Rozhodnutie o zmene pravidiel súťaže vysvetlil aj tým, že podľa názoru niektorých ľudí výhra aktuálnej favoritky nie je férová voči ostatným súťažiacim, naopak iní si myslia, že túto súťaž vyhrá regulárne. "A oba tábory majú vlastne pravdu. Rozhodli sme sa preto k drobnej zmene pravidiel, ktorá bude vyhovovať obom táborom," doplnil usporiadateľ rómskej miss.

Do súťaže o najkrajšiu Rómka sa mohli hlásiť dievčatá staršie ako 15 rokov, pričom horná veková hranica nebola obmedzená. Víťazky budú zvolené v dvoch kategóriách, a to od 15 do 29 rokov a v kategórii od 30 rokov.

Priebežná víťazka súťaže Michala o sebe napísala, že je taká, aká je a je so sebou spokojná.
Zobraziť galériu (3)
Priebežná víťazka súťaže Michala o sebe napísala, že je taká, aká je a je so sebou spokojná.  (Zdroj: missroma.cz)

Michala vraj rada tancuje, varí a upratuje. Všade chce mať čisto.
Zobraziť galériu (3)
Michala vraj rada tancuje, varí a upratuje. Všade chce mať čisto.  (Zdroj: missroma.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu