Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Konflikt Lucie Bílej v Talente: Takto ma ešte nikto nevytočil, lietali aj nadávky!

Lucie Bílá sa v budúcnosti chce strašidelnému spevákovi Davidovi Mavungu Mbudimu radšej vyhýbať. Zobraziť galériu (10)
Lucie Bílá sa v budúcnosti chce strašidelnému spevákovi Davidovi Mavungu Mbudimu radšej vyhýbať. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Na včerajšiu časť jojkárskej šou Česko Slovensko má talent bude ešte dlho spomínať. Po roku sa totiž na pódiu opäť objavila živá nočná mora Lucie Bílej (47) - spevák, ktorý sa prezýva aj Čistá duša, David Mavungu Mbudi (45). Ten vlani porotkyni spôsobil skutočne nepríjemné spomienky, ktoré dlho nedokázala dostať z hlavy. Tentokrát sa preto rozhodla, že jeho negativitu nebude dlhšie znášať. Jednoducho sa postavila a odišla zo sály. Nám tmavovláska prezradila, čo ju v skutočnosti vytočilo tak, že z jej úst lietali nadávky.

Nepríjemnou súčasťou práce poroty v šou Česko Slovensko má talent je aj fakt, že si odborníci nemôžu vyberať, koho chcú na pódiu vidieť a koho nie. Práve na toto vlani doplatila Lucie Bílá, ktorá sa zo stretnutia s muzikantom Davidom Mavungu Mbudim spamätávala ešte veľmi dlho. „Takúto hroznú energiu má už iba pán Patrovič. Naozaj mám z vás strach. Ospravedlňujem sa, ale strašne potrebujem, aby ste už odišli. Nemám z vás dobrý pocit, nepáči sa mi to,“ reagovala vtedy speváčka.

Nepríjemné spomienky na prvé stretnutie so strašidelným spevákom nedávno opäť ožili. Súťažiaci tmavej pleti, ktorý si hovorí aj Čistá duša, sa po roku opäť postavil pred porotu. No Bílá sa naňho nevydržala pozerať. Po krátkej chvíli sa postavila a za sprievodu spŕšky nadávok zo sály odišla. „Je mi z neho zle. Jaro, teraz urobím tvoj vtip a idem do hája. Nezaujíma ma, choď do.... Už ako ho vidím, je mi zle. Zas tu je ty vole,“ nešetrila slovami porotkyňa.

Zisťovali sme preto u hudobníčky, čím ju súťažiaci tak vytočil. „Môže to byť akýkoľvek človek, ale keď na mňa pôsobí negatívne, tak ako porotca môžem využiť tú možnosť a jednoducho to zastaviť. Tak som to urobila. Mňa rozhodiť je totiž veľká frajerina, no jemu sa to podarilo,“ povedala pre topky.sk Bílá. „Minulý rok som bohužiaľ mala to šťastie, že som pána stretla aj na chodbe, kde bolo veľmi veľa ľudí a on sa správal agresívne. Nešlo však o žiadne fyzické napadnutie, no pôsobilo to na mňa veľmi negatívne,“ pokračuje umelkyňa, ktorá nepríjemný zážitok ešte dlho nedokázala dostať z hlavy.

Ťažké srdce má porotkyňa aj na tvorcov šou. Zarazila ju totiž ich reakcia na vzniknutú situáciu. „Nepáčilo sa mi, že ma pri odchode zo sály kamera sledovala ďalej. To považujem z ich strany ako neférový prístup voči mne. Trinásť hodín sme v neustálom tlaku, stále pod dohľadom kamier a teraz, keď som zo sály odišla, aby som bola na chvíľu sama, tak išli za mnou,“ prezradila Lucie, ktorá v momente, keď sa objavila jej živá nočná mora, prestala rozmýšľať nad tým, čo hovorí a čo robí.

Niektoré Luciine slová adresované súťažiacemu museli byť dokonca vypípané. „Keď som v situácii ako je táto, tak vypínam hlavu. Nepamätám si presne, čo som hovorila. Nemyslím si, že som použila nejaké vulgarizmy, no pán režisér sa zrejme rozhodol, že to bolo už moc, tak to vypípal,“ dodala porotkyňa, ktorá aj napriek všetkému necíti k súťažiacemu nenávisť, no do budúcnosti sa mu bude radšej vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu