Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekliatie v Talente: Úradovala bosorka Bílá!

Vitaliy Zavatskyy je večný smoliar. Dokázal to aj na kastingu do šou Česko Slovensko má talent. Lucie Bílá sa rozhodla jeho kliatbu prelomí. Zobraziť galériu (12)
Vitaliy Zavatskyy je večný smoliar. Dokázal to aj na kastingu do šou Česko Slovensko má talent. Lucie Bílá sa rozhodla jeho kliatbu prelomí. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – To snáď ani nie je možné! Ešte predtým, ako Vitaliy Zavatskyy (23) vstúpil na pódium šou Česko Slovensko má talent, tušil, že nebude všetko prebiehať ako po masle. A mal pravdu. Je totiž celoživotný smoliar. Najprv nešiel spustiť jeho hudobný podklad, potom začala hrať úplne iná pieseň a nakoniec, keď ho chceli z projektu vyhodiť, nefungovali červené tlačidlá. Lucie Bílá preto zobrala osud do vlastných rúk a rozhodla sa kliatbu prelomiť.

Sú dni, keď sa nám darí viac a naopak sa nájdu aj také, kedy sa rúca všetko na čo siahneme. No predstavte si, že by ste museli riešiť jeden bizarný problém za druhým každý deň. Práve medzi takýchto ľudí patrí aj Vitaliy Zavatskyy, súťažiaci z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Ten je totiž nešťastníkom už od narodenia, čo dokázal aj na jednom z kastingov do projektu.

„Ja som proste taký smoliar, vždy sa niečo také vyskytne,“ povedal tesne pred svojím vystúpením 23-ročný nádejný spevák, akoby už niečo tušil. Len čo predstúpil pred porotu, už sa mu začala lepiť smola na päty. Najprv réžia nevedela spustiť jeho hudobný podklad. Keď sa im to nakoniec predsa len podarilo, vyšlo najavo, že ide o úplne inú pieseň. No to zďaleka nebol úplný koniec.

Všetko vyvrcholilo až v momente, keď porotcovský kat Jaro Slávik chcel stlačiť obávaný bzučiak. Hoci po ňom búchal hneď niekoľkokrát, červené X sa nie a nie rozsvietiť. „Máme poruchu,“ zaznelo vzápätí v divadelnej sále. Toto však už bola situácia, kedy sa mladík začal oprávnene obávať, že to celé má s ním opäť nejakú súvislosť.

„Prepáčte, ja mám dneska smoliarsky deň. Ja toto mám celý život. Napríklad som išiel na záverečné skúšky do školy autom a prepichol som dve gumy, no mal som len jednu rezervu,“ vysvetlil blondiak.

Lucie Bílá sa preto rozhodla, že nespravodlivý osud zoberie do vlastných rúk a spevákovu celoživotnú kliatbu prelomí. „Nechcem aby si mal smoliarsky deň, dávam ti preto obrovské áno a týmto prelomím tvoju smolu,“ zahlásila tmavovláska. Či sa jej to podarilo a Vitaliy postúpil ďalej, sa môžete presvedčiť v dnešnej časti Talentu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu