Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas Lucie Bílej v priamom prenose: Prevalilo sa, že klamala!

Lucie Bílá prišla do štúdia s úsmevom, no už o chvíľu bola bezradná. Zobraziť galériu (8)
Lucie Bílá prišla do štúdia s úsmevom, no už o chvíľu bola bezradná.

PRAHA - Žiadna žienka domáca! Lucie Bílá (47) bez problémov zvláda ručné práce, no v kuchyni jej to príliš nejde. Dokázala to cez víkend v relácii Česko varí s Pohlreichom naživo, kde pobehovala dosť neisto. Známy kulinár nad ňou doslova zalamoval rukami. Pred rokmi, keď stavala dom, sa však speváčka chválila nielen kuchynskou linkou za desaťtisíce českých korún, ale aj svojím kuchárskym umením. Evidentne to vtedy trochu prifúkla...

Trošku si asi vymýšľala! Lucie Bílá sa podľa českého denníku Blesk chválila pri stavbe svojho domu tým, ako vyvára remeselníkom. Jej guláš si vraj murári nevedeli vynachváliť. Pri zariaďovaní kuchyne s linkou v cene 33 tisíc českých korún za meter a ďalším drahým vybavením novinárom navyše rozprávala, čo všetko tam uvarí svojmu synovi a vtedajšiemu manželovi Václavovi Noidovi Bártovi.

Zdá sa však, že príliš veľa toho vlastnoručne nevykúzlila. „Ty si nikdy nepočula o donáškovej službe?” cituje Noida redaktorka Blesku pri téme Luciiných zručností za sporákom. A v sobotu sa ukázalo, že naozaj to s jej varením slávne nie je.

Speváčka aktuálne robí turné a čoskoro začne aj s vianočnými koncertmi. Evidentne chce byť videná aj v médiách, a tak prijala účasť v relácii Zdeňka Pohlreicha, kde sa kuchtí naživo pred celým národom. Preto Lucii nezostalo nič iné, než priznať farbu. „Ja som na tom zle a preto som tu, aby som sa niečo naučila. Ja sa radšej bozkávam, než varím,” povedala hneď na začiatku.

A vzápätí sa ukázalo, že tentoraz veru neklamala. Príliš šikovne totiž v televíznej kuchyni nepôsobila. „Ježiš, to bude...,” povzdychol si nad ňou známy kuchár v úvode. A nad jej výkonom pokračoval v štýle: „Čo to je, ježišmaria?” Bílú teda dostihla stará lož. Mala by zrejme zostať pri spievaní a háčkovaní.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu