Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy spevák otvorene o Lucii Bílej: Je to falošná krava! Čo na to ona?

Lucie Bílá je vraj falošná krava. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá je vraj falošná krava. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Naložil jej! Lucie Bílá (47) už štvrtý raz porotcuje v šou Česko Slovensko má talent. Niektorým ľudom však jej prehnané reakcie a niekedy aj nezaslúžené ovácie už lezú na nervy. V Čechách si nedávno mnohých pohnevala aj medializovaním svojej osoby po boku ťažko chorej - dnes už zosnulej - herečky Jiřiny Jiráskovej (†81). Zrejme bolo len otázkou času, kedy aj niekto z jej šoubiznisového okolia vysloví narážku o pretvárke. Odvahu našiel syn zabávača Jana Krausa (60), hudobník David Kraus (33), ktorý Slávikmi ovenčenú speváčku označil za falošnú kravu.

Českí novinári už nejakú dobu naznačujú, že Lucie Bílá v rámci zachovania svojej popularity veľa vecí hrá. Mnohým vadia napríklad jej prehnané reakcie v talentovej šou, ktoré nie vždy pôsobia úprimne.

Ešte viac však Bílej naložili, keď sa fotografovala s umierajúcou herečkou Jiřinou Jiráskovou a propagovala tak aj knihu o svojej osobe. Podľa českých médií to nebolo prvý raz, čo sa skamarátila s ťažko chorým umelcom. 

Ďalším dôkazom Luciinej prelietavosti má byť jej neustále velebenie Václava Klausa, ktoré prestalo, keď do úradu prezidenta nastúpil Miloš Zeman. Tieto podozrivé okolnosti si však všímajú aj ľudia z umeleckej oblasti.

V zlínskom rádiu totiž nedávno jej osobu zmienil syn zabávača Jana Krausa, ktorý zhodou okolností sedel po speváčkinom boku v prvej sérii programu Česko Slovensko má talent. Hudobník David Kraus však nebral žiadne ohľady. „Kráľ je predsa nahý a Lucie Bílá je falošná krava, ale s pekným hlasom,” povedal podľa informácií portálu spy.cz. 

Zdá sa však, že umelkyňa je už na útoky zvyknutá. Alebo len nechce vyvolať verejnú vojnu a poškodiť si svoj imidž. Reagovala totiž na tieto slová veľmi mierne. „Nemôžem komentovať, čo som nepočula. Som ľahký terč pre každého, kto si chce zastrieľať,” povedala Bílá ku kauze, ktorá vlastne vďaka jej decentnému vyjadreniu nedostala ani šancu prepuknúť. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu