Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zhodila fasádu aj vlasy: Takto by Lucie Bílá nešla nikdy na obraz!

Lucie Bílá je na obraze vždy vymaľovaná a vyčesaná. Priaznivcom však počas sviatkov ukázala svoju prirodzenú podobu. Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá je na obraze vždy vymaľovaná a vyčesaná. Priaznivcom však počas sviatkov ukázala svoju prirodzenú podobu.

PRAHA - Takúto ju nepoznáme! Speváčka Lucie Bílá (47) si potrpí na to, aby pred kamerami a objektívmi fotoaparátov vyzerala vždy dokonale. Slávnostné róby, výrazné líčenie a komplikované účesy sú neodmysliteľnou súčasťou jej imidžu. Počas vianočných sviatkov sa ale umelkyňa na všetky tieto vylepšenia vykašľala a ukázala svoju prirodzenú podobu.

Stopercentná pohoda! Viaceré známe tváre nášho šoubiznisu počas sviatkov nezabudli na svojich fanúšikov a prostredníctvom sociálnej siete im adresovali pár vinšov. Výnimkou nebola ani porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá, ktorá si pre priaznivcov pripravila aj menšie prekvapenie.

Speváčka totiž k želaniu pripojila aj záber zachytávajúci jej domácu idylku. Okrem toho, že fanúšikom dovolila nahliadnuť do svojho súkromia, ukázala sa im tiež tak, ako ju doposiaľ mohli vidieť zrejme len jej najbližší. Vždy dokonale upravená umelkyňa sa totiž nechala zvečniť bez nánosov líčidiel a so strapatými vlasmi. Za zmienku určite stojí aj voľné domáce oblečenie, v ktorom by sme interpretku na ulici zrejme nestretli. 

Lucie Bílá sa počas sviatkov vykašľala na výrazný mejkap a komplikované účesy.
Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá sa počas sviatkov vykašľala na výrazný mejkap a komplikované účesy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu