Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herečka Magálová prežila peklo: Otrava krvi a kóma!

Kamila Magálová si prešla naozajstným peklom. Zobraziť galériu (5)
Kamila Magálová si prešla naozajstným peklom.

BRATISLAVA – Kamila Magálová (62) nemá posledné roky života práve ideálne. Okrem nevery svojho manžela sa musela vyrovnať aj s následným neľahkým rozvodom. To však zďaleka nebolo jediné, čo známu Slovensku trápilo. Ako v týchto dňoch vyšlo najavo, umelkyňa pred dvomi rokmi prežila dramatické chvíle v nemocnici. Zdanlivo bežná diagnóza jej totiž spôsobila otravu krvi a herečka upadla do kómy.

V poslednom období sa v médiách v súvislosti s Kamilou Magálovou objavovali články predovšetkým o údajnej nevere a rozvode s manželom Slavomírom. To však nebolo zďaleka všetko, čo sa jej v živote prihodilo. Týždenník Šarm totiž priniesol informáciu, podľa ktorej si umelkyňa pred dvomi rokmi prešla hotovým peklom.

Na svedomí to mala mať pripravovaná divadelná hra, v ktorej Magálová stvárňovala hlavnú postavu. Stresujúce prípravy na premiéru sa vážne podpísali na jej zdraví a herečka skončila vo vážnom stave v nemocnici. „Kamila si najprv myslela, že ide o obličkovú koliku, no ako sa ukázalo, išlo o obličkové kamene. Trápili ju obrovské bolesti,“ povedal pre Šarm zdroj blízky umelkyni.

Zdravotný stav známej Slovenky sa však o pár dní nečakane zhoršil a zdanlivo bežná diagnóza sa zmenila na hotové peklo. „Problém s kameňmi jej spôsobil otravu krvi. Potom upadla do trojdňovej kómy a o okolitom svete nič netušila,“ prezradila Magálovej kamarátka.

No vrece s nešťastnými udalosťami akoby sa roztrhlo a herečku po tom všetkom čakalo ešte jedno nepríjemné zistenie. Pri intubácii jej totiž lekári poškodili hrtan, čo okrem zachrípnutého hlasu spôsobilo aj nepríjemné výrastky na hlasivkách. A tak známa šesťdesiatnička musela podstúpiť ďalšiu operáciu. Tá našťastie celý problém vyriešila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu