Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kamila Magálová na pokraji smrti: Podcenila zdravotné problémy!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (3)
Kamila Magálová

BRATISLAVA – Upadla do hlbokého bezvedomia a takmer sa už neprebrala! Herečka Kamila Magálová (65) si toho za uplynulé obdobie preskákala viac ako dosť. Stresy, ktoré zažívala v práci i v súkromí, sa podpísali na jej zdraví. Ako nám umelkyňa prezradila, bola doslova na hranici života a smrti.

Choroba, kóma, operácia, milenec, nevera, rozvod, nezhody s dcérou, stres v práci! S týmto všetkým sa musela za posledné roky herečka Kamila Magálová popasovať. A vyžiadalo si to svoju daň na jej zdraví. Zhruba pred tromi rokmi totiž Magálová prežila dramatické chvíle v nemocnici. Zdanlivo bežná diagnóza - obličkové kamene, jej spôsobila otravu krvi, kvôli ktorej upadla do trojdňovej kómy. A aby toho nebolo málo, lekári jej pri intubácii poškodili hrtan. Musela preto podstúpiť ďalšiu operáciu.  

Pred pár dňami sme umelkyňu stretli na spoločenskej akcii, kde sme ju vyspovedali. Keďže sa doteraz o svojom zdraví takmer vôbec nevyjadrovala, zaujímalo nás, či je v súčasnosti už v poriadku a ako si na obdobie, kedy bola na pokraji smrti, spomína. „Musím zaklopať na drevo, už je všetko v poriadku. O to viac si vážim každý deň, pretože som bola na rozhraní toho tam a toho tu. Takže život je krásny,“ prezradila Magálová.

Zrejme aj tento spirituálny zážitok je jeden z dôvodov, prečo už v súčasnosti neberie niektoré veci až tak vážne ako v minulosti. „Užívam si život so všetkým, čo k tomu patrí. Načo toľko slov,“  povedala umelkyňa, ktorá si vychutnáva každú voľnú chvíľu. „Venujem sa vnúčatám, práci, koníčkom a sebe,“ uzavrela Magálová.

Kniha Kamila Magálová - Do voza aj do koča>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu