Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

40 rokov staré FOTO známych Sloveniek: Uhádnite, kto sú tieto šťavnaté kočky!

Takto vyzerali známe Slovenky zhruba pred 40 rokmi. Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerali známe Slovenky zhruba pred 40 rokmi.

BRATISLAVA – Akoby starli pomalšie! Čas vie byť často neúprosný a s pribúdajúcim vekom nám rastie aj počet vrások na tvári. Viaceré známe dámy nášho šoubiznisu však vyzerajú tak, akoby pre ne toto tvrdenie vôbec neplatilo. Príkladom môžu byť napríklad herečky Emília Vášáryová (70), Zdena Studenková (58), či Kamila Magálová (62). Tie sú totiž stále rovnako šarmantné ako v minulosti.

Krásne a naivné! Trojica spomínaných dám patrí už dlhé roky na našu umeleckú scénu. Prinášame vám ich archívne fotografie, ktoré vznikli na konci sedemdesiatych rokov. Mladé začínajúce herečky zrejme v tom čase ešte netušili, aká kariéra ich čaká. Isté však je, že svojím šarmom poplietli hlavu nejednému chlapovi.

Emília Vášáryová (70)
Zobraziť galériu (9)
Emília Vášáryová (70)

Fotografia Milky Vášáryovej vznikla v roku 1975. Stálica slovenskej hereckej scény mala v tom čase 33 rokov a na svoj vek rozhodne nevyzerala. Herečka má za sebou účinkovanie v mnohých divadelných predstaveniach, televíznych inscenáciách, filmoch, ale aj seriáloch. Pred 5 rokmi sa objavila napríklad vo filme Nestyda, kde zviedla o generáciu mladšieho Jiřího Macháčka. Svoje miesto medzi najšarmantnejšími Slovenkami potvrdila aj pred rokom, keď tromfla mladšie konkurentky a stala sa Kráľovnou Plesu v opere. Nuž, Milka jednoznačne patrí k dámam, ktoré vedia starnúť s gráciou.

Zdena Studenková (58)
Zobraziť galériu (9)
Zdena Studenková (58)

Tá žena snáď nestarne! Toto pri pohľade na Zdenu Studenkovú tvrdia asi mnohí. Blondínka totiž okrem udržiavanej postavy disponuje aj tvárou s minimálnym počtom vrások. Hoci nám blondínka nedávno tvrdila, že vyhladenie pleti nepodstúpila, k plastike viečok sa otvorene priznáva. „Nehanbím sa za to. Je to v súčasnej dobe bežný zákrok. Nechala som si ufiknúť málinko kože, čo je na tom?“ povedala otvorene českým novinárom. V minulosti poplietla Studenková hlavu nejdenému mužovi. Už zhruba osemnásť rokov tvorí pár s o osemnásť rokov mladším dirigentom Braňom Kostkom.

Kamila Magálová (62)
Zobraziť galériu (9)
Kamila Magálová (62)

Kamila Magalová má aj s pribúdajúcimi rokmi rovnako šibalský úsmev ako v minulosti. Momentka z dávnejších čias vznikla v roku 1977 a brunetka mala v tom čase krátko pred tridsiatkou. Počas posledných rokov to bolo v jej súkromí pomerne búrlivé. Najskôr sa v herečkinom prípade skloňovala nevera s kolegom Mariánom Geišbergom, neskôr vyšlo najavo, že príčin rozpadu jej dlhoročného manželstva bolo viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu