Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozvedenej Magálovej to bez muža prospieva: Za paničku, aj keď ide na kávičku!

Kamila Magálová si na svoj zovňajšok potrpí aj vo všedný deň. Zobraziť galériu (8)
Kamila Magálová si na svoj zovňajšok potrpí aj vo všedný deň.

BRATISLAVA – Vyfintila sa! Z herečky Kamily Magálovej (63) by si pokojne mohli vziať príklad všetky jej rovesníčky. Umelkyňa si totiž zjavne potrpí na upravený zovňajšok nielen vtedy, keď ide do spoločnosti, ale aj vo všedný deň. Nedávno sme ju totiž stretli na nábreží Dunaja, kde jej to naozaj svedčalo.

Slobodu si užíva! Jedným z najprekvapujúcejších rozvodov roku 2012 bolo aj oficiálne ukončenie zväzku Kamily a Slavomíra Magálovcov. Podnikateľ si po štyridsiatich rokoch založil novú rodinu s mladšou partnerkou Danielou Petranovou, ktorá momentálne nosí pod srdcom ich druhého spoločného potomka.  

A zatiaľ čo sa Magál vrátil k rodičovským povinnostiam, jeho exmanželka naplno žije životom slobodnej dámy. Pred pár dňami sme ju stretli na nábreží Dunaja, kde si v spoločnosti kamarátky pochutnávala na kávičke a zmrzlinovom pohári. Z tašiek v jej ruke bolo zreteľné, že pred posedením absolvovala menšie nákupy.

Treba uznať, že Kamila po rozvode nezatrpkla, ako to v prípade niektorých žien býva. Práve naopak, o svoj zovňajšok sa príkladne stará. Potvrdzujú to napríklad načerveno nalakované nechty, či účes pôsobiaci tak, akoby práve prišla od kaderníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu