Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Magálovej trapas na pohrebe Adamoviča: Kamila, toto snáď nie!

Kamila Magálová sa na pohrebe objavila vo farebných šatách a plážových žabkách. Zobraziť galériu (6)
Kamila Magálová sa na pohrebe objavila vo farebných šatách a plážových žabkách.

BRATISLAVA – Na pláž alebo na pohreb?! Kamila Magálová (62), podobne ako mnoho jej kolegov, sa včera poslednýkrát rozlúčila s umelcom Jozefom Adamovičom (†74). Počas smútočných chvíľ si však spôsobila menší trapas. Do historickej budovy SND, kde sa obrad konal, totiž dorazila v naozaj nevhodnom oblečení. Jej ľahké farebné šaty a plážové žabky totiž pôsobili, že sa herečka chystá na výlet k vode a nie na poslednú rozlúčku s umelcom.

V historickej budove Slovenského národného divadla sa včera dopoludnia konala rozlúčka so zosnulým umelcom Jozefom Adamovičom. Povedať mu posledné zbohom prišlo veľké množstvo ľudí. Okrem rodiny a známych smútili aj hereckí kolegovia. Medzi nimi nechýbala Kamila Magálová. Tá na seba strhla pozornosť hneď po príchode. Podarilo sa jej spôsobiť si trapas.

Na pohrebe sa totiž objavila v naozaj nevhodnom oblečení. Nahodila sa do ľahkých farebných šiat, ktoré zaklincovala plážovými žabkami. Síce sa v nich zrejme cítila pohodlne, no pri tejto príležitosti to rozhodne nebola najšťastnejšia voľba. Magálová totiž nepôsobila tak, že ide na poslednú rozlúčku, ale k jazeru. 

Etiketa totiž hovorí, že na pohreb nikdy nechodíme vo svetlých alebo farebných šatách. Tie by mali byť určite konzervatívne, čierne alebo aspoň tmavé. K nim by sme mali voliť čierne topánky a kabelku. Herečkine oblečenie však rozhodne tieto pravidlá nespĺňalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu