Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bartošová na mol a bez nohavičiek: Neuveríte, čo s ňou robili cudzí ľudia!

Iveta Bartošová pri Zdeňkovi Macurovi nenosila bielizeň alebo bola na smiech v plavkách naruby. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová pri Zdeňkovi Macurovi nenosila bielizeň alebo bola na smiech v plavkách naruby.

PRAHA - Ako bezdomovkyňa! Iveta Bartošová (47) bola po nemocničnom pobyte prevezená na psychiatriu. Na povrch však vyplávali aj ďalšie nechutné informácie z doby jej talianskeho výletu. Keď totiž od Zdeňka Macuru (39) speváčku vyzdvihovali ľudia blízki Domenicovi Martuccimu (37), naskytol sa im príšerný pohľad na opitú blondínku na zadnom sedadle auta. Nebola schopná ísť sama ani na toaletu, kde následne zistili, že pomočená blondínka na sebe nemá bielizeň. A tým to neskončilo...

Začiatkom júla sa opäť rozvírila kauza alkoholizmu Ivety Bartošovej. V tom čase ju totiž z jej vily odviedol Zdeněk Macura. Speváčka vyzerala naozaj hrozne a bolo jasné, že na sebe nemá ani podprsenku.

O nič lepšie nevyzerala ani fotografia, ktorú jej ctiteľ urobil na talianskej pláži. Blondínka pôsobila ako omámená a plavky mala oblečené naopak. A v podobnom duchu to pokračovalo aj ďalej.

Českému Blesku najnovšie poskytla svoje svedectvo žena, ktorá Ivetu preberala od Macuru, aby ju odviezla na zámok Domenica Martucciho. „Našli sme ju ležať v pootvorenom aute na zadnom sedadle. Bola dosť opitá. Len blábolila, že jej je zima. Snažili sme sa ju dostať k sebe do auta, ale nebola schopná chodiť,” tvrdí Veronika.

Bartošová bola v takom stave, že sa nedokázala sama napiť vody ani zájsť na toaletu. „Museli sme ju tam odtiahnuť a dať jej dole tepláky,” povedala Martucciho známa. Údajne zistila, že blondínka je pomočená a nemá žiadne nohavičky. A kvôli následným speváčkiným bolestiam brucha podľa českých médií dokonca zháňala klystýr. Či si tieto udalosti pamätá aj samotná aktérka je však viac než otázne...

Ako dnes ráno iformoval portál Super.cz, bývalá popová princezná bola už prevezená na psychiatriu v Prahe-Bohniciach. „Prijali ju tam v hroznom stave. Doslova akútnom,” prezradil zdroj z nemocnice, kde Iveta ležala po operácii prasknutého vredu.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu