Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Z Bartošovej je už úplná troska: Pošťala sa, tvrdí milenec!

Pohľad na Ivetu Bartošovú naháňa strach. Speváčka je v katastrofálnom stave. Zobraziť galériu (6)
Pohľad na Ivetu Bartošovú naháňa strach. Speváčka je v katastrofálnom stave.

PRAHA – Mimo reality! Po speváčke Ivete Bartošovej (47) je vyhlásené pátranie. Polícia momentálne netuší, kde presne sa niekdajšia slávica nachádza. Isté však je, že interpretke robí spoločnosť ctiteľ Zdeňek Macura (39), ktorého ešte donedávna označovala za blázna. Pohľad na zúboženú bývalú princeznú českej hudobnej scény naháňa mnohým strach. Blondínka totiž opúšťala svoj dom v katastrofálnom stave a jej milenec Josef Rychtář (55) dokonca tvrdí, že sa pomočila.

Prečo sa toto deje?! V súvislosti so speváčkou Ivetou Bartošovou si túto otázku kladie stále čoraz viac ľudí. Zdravotný a rovnako tak aj psychický stav niekdajšej hviezdy českej hudobnej scény sa totiž každým dňom zhoršuje. Blondínka sa v týchto dňoch zdržuje nevedno kde a nahrávka rozhovoru s jej partnerom Josefom Rychtářom naháňa mnohým strach. Interpretke je totiž len ťažko rozumieť a je tiež jasné, že nie je vôbec v poriadku.

Strašný bol aj pohľad, ktorý sa naskytol divákom televízie Prima. Kamery relácie VIP zprávy totiž nasnímali Bartošovú pri odchode z domu. Speváčku s neprítomným pohľadom viedol do auta jej ctiteľ Zděnek Macura, ktorý štáb požiadal o to, aby ich nasledovali. Zrejme sa obával reakcie Bartošovej priateľa Josefa Rychtářa.

Ten pred českými médiami neskrýva svoje slzy a rovnako tak ani obavy o Ivetin život. „Odviezol ju bosú a pomočenú v stave, do ktorého sa dostala sama alkoholom. Ten blbec jej ešte niesol v ruke fľašku namiesto toho, aby ju pred ňou schoval. Prajem mu, nech si zažije to, čo ja,” povedal pre super.cz Rychtář.   

Takúto fotografiu zverejnil v pondelok 13:34 Zdeněk Macura. Jeho komentár:  Iveta včera na pláži, bola šťastná vo vode.
Zobraziť galériu (6)
Takúto fotografiu zverejnil v pondelok 13:34 Zdeněk Macura. Jeho komentár: Iveta včera na pláži, bola šťastná vo vode.

VIDEO: Kamerám televízie Prima sa podarilo natočiť odchod Ivety Bartošovej z jej domu

Odchod Ivety Bartošovej z domu.

VIDEO: Rozhovor Ivety Bartošovej s jej partnerom Josefom Rychtařom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu