Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Veronika, trčia ti faldíky: Superstaristka ukázala svoje nedostatky!

Odhalená zadná časť šiat poukázala na drobné chybičky krásy Veroniky Stýblovej. Zobraziť galériu (10)
Odhalená zadná časť šiat poukázala na drobné chybičky krásy Veroniky Stýblovej.

PRAHA - Chybička krásy! Veronika Stýblová (18) schudla v priebehu zhruba dvoch rokov 20 kíl. Teraz síce má postavu úplne normálneho dievčaťa, no niektoré šaty sú pre jej figúru ešte stále zradné. Túto nedeľu sa stylistom podarilo napchať blondínku do čiernej róby s odhaleným chrbtom. A to nebol práve najšťastnejší krok. Vykrojená zadná časť šiat totiž poukázala na pár drobných faldíkov. A aj na brušku bolo vidieť, že je mladá Češka v tomto outfite poriadne natesno.

Stále nie je dosť chudá! Veronika Stýblová má so strácaním kilogramov svoje skúsenosti. Najnovšie ale opäť drží diétu - aby sa zmestila do šiat, ktoré si pre ňu prichystali stylisti speváckej šou. „Čím menšia konfekčná veľkosť, tým viac vecí vám sadne. Niektoré outfity a váha jednoducho nejdú dokopy,” povedala nám Petra Marko, ktorá kostymérkam šéfuje.

Túto nedeľu to však jej podriadeným v stylingu príliš nevyšlo. Na Veronikinu postavu totiž navliekli šaty, ktoré volajú po trochu štíhlejších tvaroch. Stýblová síce už nie je pri tele, no čierna róba ju postláčala tak, že jej vyliezali faldíky. A jej bruško miestami vyzeralo, akoby bola v radostnom očakávaní. Snáď v tom vysnívanom outfite, kvôli ktorému súťažiaca chudne, bude vyzerať o čosi lepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu