Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Superstaristka Stýblová drasticky chudne: Vieme, prečo sa trápi s váhou!

Veronika Stýblová opäť chudne. Zobraziť galériu (9)
Veronika Stýblová opäť chudne.

PRAHA - Opäť zhadzuje! Veronika Stýblová (18) schudla v priebehu dvoch rokov približne 20 kíl. V SuperStar už diváci namiesto bucľatého dievčatka vidia štíhlu slečnu. No jej figúra nie je stylistom stále dobrá. Veľa outfitov totiž doviezli z Hong Kongu, kde sú ženy predsa len útlejšie. A tak musí blondínka opäť formovať svoju postavu, aby sa zmestila do šiat, ktoré si oblečie len raz. Chce preto schudnúť ďalších sedem kíl.

Opäť sa trápi s váhou! Veronika Stýblová prišla do SuperStar viditeľne štíhlejšia, než si ju diváci pamätajú z talentovej šou konkurenčnej televízie. Napriek tomu, že jej postava nemá žiadne veľké nedostatky, blondínka opäť chudne. „Čím menšia konfekčná veľkosť, tým viac vecí vám sadne. Niektoré outfity a váha jednoducho nejdú dokopy,” okomentovala túto jej snahu podnikateľka Petra Marko, ktorej firma súťažiacich oblieka.

Za vidinou ďalších zhodených siedmich kíl je však podľa našich informácií jedno konkrétne oblečenie. Oranžové šaty by si mala Veronika dať na priamy prenos približne o dva týždne. Má teda čo robiť. „Za tak krátky čas nie je možné stratiť neprirodzene veľa kíl. To nechce ona ani my. No tie šaty sú jednoducho krásne a ona je ochotná kvôli nim zniesť nejakú obetu,” prezradila nám Marko. Snáď to naozaj bude stáť za to.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu