Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsný rozchod v SuperStar: Sláva jej stúpla do hlavy!

Veronika Stýblová sa nedávno rozišla s priateľom Jiřím. Zobraziť galériu (6)
Veronika Stýblová sa nedávno rozišla s priateľom Jiřím.

PRAHA - Odkopla ho! Veronika Stýblová (18) vstupovala do šou SuperStar ako zadaná. Koncom februára sa začalo šepkať o rozchode. A ten nakoniec aj prišiel. V nedeľnom prenose to priznala aj samotná súťažiaca. V živom vysielaní však rázne odmietla špekulácie moderátorky, že tento krok urobila kvôli stúpajúcej sláve. Jej známi to ale vidia úplne inak.

Zamilované songy bez lásky! V nedeľnom kole porota súťažiacim vyčítala hlavne nedostatok emócií v speve. V prípade Veroniky Stýblovej sa niet ani čomu diviť, keď v dokrútke pred pesničkou priznala nedávny koniec vzťahu.

Hoci ju priateľ Jiří podporoval na kastingoch, teraz už po jej boku nemá miesto. „Ja som sa asi rozhodla, že - keďže som ešte mladá - tak sa chcem teraz hlavne zamerať na spev a hudbu,” znelo Veronikino pomerne zvláštne odôvodnenie rozchodu.

Jej slová sa nepozdávali ani moderátorke Zore Kepkovej. „Mám pocit, že sa tu rozmohol syndróm miss. Keď misska získa titul, rozíde sa s partnerom a zrazu chodí s hokejistom, s futbalistom... Nebolo to tak aj u teba, že s pribúdajúcim úspechom si dala kopačky?” zisťovala pravú príčinu blondínka.

Veronika túto možnosť rázne zamietla, no ľudia z jej okolia to vidia v podstate tak, ako Kepková. „Odkedy sa dostala do SuperStar, tak na všetkých zanevrela. A hlavne na svojho priateľa,” napísal nám dobre informovaný človek v čase, kedy sa Stýblovej vzťah otriasal v základoch. Podľa ohlasov z okolia sa nádejná speváčka počas šou dosť zmenila.

Rozchod prišiel aj napriek tomu, že s Jiřím predtým plánovala spoločnú budúcnosť. „Už spolu riešili aj bývanie,” tvrdí náš zdroj. Ale plavovláska sa nakoniec rozhodla inak. „On za ňou behal s darčekmi, aby sa na neho nevykašľala,” dozvedeli sme sa. No ako ukázal čas, nebolo mu to nič platné...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu