Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Cica z Baywatchu po 15 rokoch: V červených plavkách je stále sexi kosť!

Carmen Electra sa aj s odstupom 15-ich rokoch predviedla v červených plavkách ako plážová bohyňa. Zobraziť galériu (13)
Carmen Electra sa aj s odstupom 15-ich rokoch predviedla v červených plavkách ako plážová bohyňa. (Zdroj: In Touch)

LOS ANGELES – Takmer vôbec sa nezmenila! Odkedy sa Carmen Electra (40) blysla v seriáli Pobrežná hliadka, uplynulo už 15 rokov. S odstupom času však niekdajšia záchranárka s plavákom svoj sexepíl nestratila, práve naopak. Repete v červených plavkách zvládla úchvatne – vytasila dlhokánske nohy aj natrieskaný dekolt.

To je ale postavička! Hoci Carmen Electra tvorila súčasť hereckého obsadenia legendárneho seriálu len v rokoch 1997 – 1998, sexi figúrou sa televíznym divákom vryla hlboko do pamäti. Závideniahodným zovňajškom sa pritom môže pochváliť aj po prekročení prahu štyridsiatky. Pre čerstvé vydanie týždenníka In Touch sa nechala zvečniť v navlas rovnakej podobe, s akou ohurovala v časoch Baywatchu. Veľa rozdielov medzi fotografiami by ste veru nenašli.

Plavovláska pre exkluzívne fotenie siahla po ikonických plavkách a červenom plaváku. Na nohy si obula lodičky v telovej farbe, ktoré efektne predĺžili jej už beztak závideniahodné štíhle nohy. V oblasti dekoltu sa jej rysoval stále úctyhodný objem a na tvári jej nechýbal zvodný úsmev. Napriek tomu, že výsledná fotografia prešla retušou, dokonalú figúru sexi štyridsiatničke odoprieť naozaj nemožno.

Aj keď Carmen svojím vzhľadom púta pozornosť mužov všade, kam vkročí, nad plavkovým fotením váhala. Výsledok ju však príjemne prekvapil. „Keď som sa do toho už dostala, cítila som sa úžasne. Bolo to miliónkrát lepšie, ako som si myslela. Cítim sa lepšie, ako keď som mala 25!“ nešetrila chválou v priloženom rozhovore. A aké je jej tajomstvo štíhlej línie? „Stále si udržiavam disciplínu, ako keď som vyrastala a chodila na balet,“ prezradila na margo zeleniny a proteínov na svojom jedálnom lístku. Treba uznať, že prísny diétny režim sa jej skutočne vypláca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu