Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prsia na úteku, ale zanedbané nechty: Ktorá sexica takto šliapla vedľa?

Ktorá sexi cica pretŕčala vnady, no na úpravu nechtov zabudla? Zobraziť galériu (14)
Ktorá sexi cica pretŕčala vnady, no na úpravu nechtov zabudla? (Zdroj: profimedia.sk)

NEMECKO – Chybička sa našla! Hoci pre túto očarujúcu plavovlásku je pôsobenie v kultovom seriáli Pobrežná hliadka už len matnou spomienkou, v spoločnosti sa za ňou ešte stále otáčajú všetky hlavy. Inak tomu nebolo ani začiatkom týždňa, kedy herečka provokovala v dráždivom outfite. Zradili ju však neupravené nechty zúfalo volajúce po manikúre. Uhádnete, o koho ide?

Jej hviezdy a zvodný imidž mal trhliny! Aj keď sa Carmen Electra z televíznych obrazoviek postupne vytratila, jej meno v hollywoodskych kruhoch ešte stále patrí k zvučným pojmom. Keď sa preto zjavila na podujatí Lambertz Monday Night, o zvedavé pohľady nemala núdzu. Tie však neskontrolovali len jej prednosti vypadávajúce z výstrihu, ale tiež zanedbanú úpravu umelých nechtov.

Carmen medzi smotánku vyrazila v krátkych šatách bez ramienok, ktoré nechali vyniknúť jej štíhlym nohám. V oblasti dekoltu však boli voľnejšie, a tak si ich nositeľka musela častejšie pridvihovať a naprávať. Pikantnému trapasu v podobe odhalených vnád sa úspešne vyhla, no zvedavé objektívy predsa len našli chybičku krásy. Bývalá záchranárka v červených plavkách si zabudla odskočiť na manikúru. Umelé nechty už totiž mala odrastené a zdeformované.

Pôvabná plavovláska sa počas slávnostného večera spojeného s módnou prehliadkou objavila aj na predvádzacom móle, kde sa okamžite zaradila medzi hlavné hviezdy. O fotku sa pritom nezabudla podeliť aj prostredníctvom Twitteru. „Zákulisie čokoládovej módnej šou v nemeckom Kolíne nad Rýnom,“ napísala k záberu vytvorenému mobilným telefónom v šatni. Nechajme sa prekvapiť, či si sexi mačička dá na svoje pazúriky v budúcnosti lepší pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu