Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexica z Baywatchu v minišatách naostro: Keď sa blyslo, vykukli bradavky!

Blesky fotoaprátov odhalili bradavky pod šatami Carmen Electry. Zobraziť galériu (13)
Blesky fotoaprátov odhalili bradavky pod šatami Carmen Electry. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Náhoda alebo zámer? O väčšine hviezd dotvárajúcich úspešný seriál Pobrežná hliadka je známe, že medzi veľké fanúšičky spodnej bielizne nepatria. Po štyridsiatke sa bez nej stále zaobíde aj krásavica Carmen Electra (41), ktorá na rande zvolila poriadne dráždivý model. Blesky fotoaparátov totiž odhalili jej presvitajúce bradavky.

Čím je staršia, tým je viac sexi! Hoci krása mnohých záchranárok z hereckého obsadenia seriálu Baywatchu s pribúdajúcimi rokmi vyhasína, Carmen Electra pripomína hotový unikát. Na rozdiel od Pamely Anderson si stále pestuje dlhé lokne, udržiava si postavičku ako lusk a muži o jej spoločnosť neustále prejavujú obrovský záujem. Muzikant Travis Barker, ktorý ju tento týždeň pozval na večeru, sa spolu s fotografmi dočkal nemalého bonusu.

Carmen si do reštaurácie vyrazila v na prvý pohľad jednoduchých čiernych šatách takzvaného tričkového strihu. Keďže niekdajšia herečka vďaka plastickým chirurgom nemá s pevnosťou poprsia najmenší problém, podprsenku už opäť nechala v bielizníku. Zvedaví bulvárni fotografi však pod rúškom tmy odhalili aj to, čo malo zostať skryté. Blesky fotoaparátov totiž zachytili obrysy plavovláskiných bradaviek.

Zvodná celebrita si s bradatým bubeníkom nevyšla na rande po prvý raz. Fámy o novej dvojici v šoubiznise sa šírili aj presne pred rokom, keď Carmen večerala s Travisom v inej štvrti. Tak či onak, možno sa za stretnutím tentokrát rysovala spolupráca. Po niekoľkých rokoch sa totiž blondínka pokúša znova spievať. „Dostať sa znova do štúdia bolo zábavné. Stále mám pred sebou kus cesty, ale bola to zaujímavá skúsenosť, ktorá mi naplnila srdce aj dušu. Tanec a vystupovanie milujem a počas uplynulých rokov som vystupovala s mnohými skupinami v mene lásky k pódiu,“ rozplývala sa Carmen v nedávnom rozhovore. Odborníci z brandže ju však za serióznu interpretku zatiaľ nepovažujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu