Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexica z Baywatchu opäť v červených plavkách: Ohúrila viac než zamladi!

Carmen Electra nahodila červené plavky, v ktorých vyžarovala viac sexepílu ako v časoch, keď hviezdila v Pobrežnej hliadke. Zobraziť galériu (15)
Carmen Electra nahodila červené plavky, v ktorých vyžarovala viac sexepílu ako v časoch, keď hviezdila v Pobrežnej hliadke. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Tá sa veru nezdá! Hoci všetky hviezdy kultového seriálu Pobrežná hliadka viac či menej poznačili plynúce roky, Carmen Electra (41) sa zaradila medzi príjemne prekvapujúce výnimky. Nedávno sa opäť navliekla do záchranárskych plaviek, v ktorých uchvátila sexi figúrou. Dych berúca herečka a modelka žiarila ešte viac než pred pätnástimi rokmi.

Stále neuveriteľne sexi! Aj keď sa Carmen Electra medzi hereckým obsadením projektu s pôvodným názvom Baywatch udomácnila len v rokoch 1997 – 98, do sŕdc miliónov divákov sa vryla ako nesmierne zvodná bohyňa pláží. A v nemenej očarujúcej forme sa brunetka predviedla aj počas nedávneho nakrúcania televíznej šou Today. V červených plavkách nemala na pľaci konkurenciu, veď posúďte sami.

Carmen sa pri príležitosti Halloweenu nechala pred kamerami zatiahnuť do paródie, v ktorej sa okrem nej blysli aj dvaja populárni moderátori – Matt Lauer a Willie Geist. Keďže nakrúcanie prebiehalo pod holým nebom, americká kráska si okrem plaviek obliekla aj sieťované pančušky a neskôr si cez seba prehodila červenú záchranársku bundu. Po celý čas sa však pýšila neuveriteľne štíhlymi krivkami a nestarnúcou tvárou. Jej telo akoby pribúdajúce roky vôbec nepoznačili, práve naopak. Pre mnohých fanúšikov je Carmen v zrelom veku ešte viac sexi než v minulosti na televíznych obrazovkách.

Je nepopierateľným faktom, že seriálová sexi plavčíčka v uplynulých mesiacoch schudla a postavou sa takpovediac vrátila do dievčenských čias. Ostáva teda len dúfať, že Carmen sa ďalšími diétami už trápiť nebude. Veď skalní obdivovatelia ju ospevovali aj v časoch, keď patrila k ženám typu „krv a mlieko“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu