Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po 40-tke polonahá na titulke? Aha, sexbomba z Baywatchu na to stále má!

Carmen Electra si vo veku 41 rokov zapózovala ako oficiálne najstaršia sexica v magazíne FHM. Zobraziť galériu (12)
Carmen Electra si vo veku 41 rokov zapózovala ako oficiálne najstaršia sexica v magazíne FHM. (Zdroj: FHM)

LOS ANGELES – Vek je len číslo! Hoci pánske magazíny na svojich obálkach uprednostňujú predovšetkým obdarené krásky v rozpuku a okolo dvadsiatky, svetlo sveta uzrela aj prekvapivá, no nemenej sexi výnimka. Postarala sa o ňu Carmen Electra (41), ktorá ako najstaršia dáma z titulky vytasila osvedčené ženské zbrane.

Vypálila konkurencii rybník! Aj keď Carmen Electra už prekročila prah zrelého veku a červené plavky z kultového seriálu Pobrežná hliadka zavesila na klinec, svojim mužským obdivovateľom má stále čo ponúknuť. Stačí sa pozrieť na zvodné zábery najnovšieho čísla časopisu FHM, ktorému herečka a modelka prepožičala svoje krivky. Vyžarujúci sexepíl by sa u nej aj po štyridsiatke dal krájať.

Carmen síce v minulosti obnažila svoje úchvatné telo v celej nádhere, no tentoraz uprednostnila rafinovanú cudnosť. Vyzliekla sa preto do krémovej spodnej bielizne v štýle retro, ktorá podčiarkla každý jej mimoriadne ženský a pôvabný kúsok línie. Nohavičky s vysokým pásom nechali vyniknúť jej štíhlym nohám, zatiaľ čo vystužená podprsenka s kosticami vystavila na obdiv bujné vnady.

Spomínaný časopis každoročne zverejňuje vlastný rebríček stovky najsexi žien sveta. Tento rok však oslavuje okrúhle 20. narodeniny, a preto plánuje vyhlásiť aj najzvodnejšiu dámu všetkých čias. A koho by zvolila práve Carmen? „Očividne by bolo skvelé vyhrať, ale za tie roky bolo na titulkách FHM naozaj veľké množstvo úžasne sexi dievčat. Môj hlas putuje Beyoncé – už roky je veľmi sexi a teraz vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Ale vždy je zaujímavé pozrieť sa, ako vysoko sa na tom zozname dostanete!“ nešetrila humorom vo svojej odpovedi. Ktovie, možno ostrieľaná cica nakoniec zostane milo prekvapená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu