Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Úsmev cez slzy? Britney Spears nahodila štekle na zohyzdené chodidlá!

Britney Spears sa doširoka usmievala napriek bolestivým ranám na chodidle. Zobraziť galériu (10)
Britney Spears sa doširoka usmievala napriek bolestivým ranám na chodidle. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá si ale vytrpela! Odkedy sa Britney Spears (31) vrátila na výslnie popscény, široký úsmev jej neschádza z tváre. A to ani v prípade, keď musí poriadne zatínať zuby. Nedávno si totiž vyrazila na párty v krkolomných podpätkoch, ktoré si obula na doráňané chodidlá. Pohľad na jej zdevastované nohy naháňal hrôzu.

Au, to muselo ale bolieť! Ako sme vás pred niekoľkými týždňami informovali, Britney Spears trpí psoriázou, ktorá sa jej zhoršuje so zvyšujúcou sa psychickou záťažou. A ako sa zdá, stresu si blondínka v poslednom období „užíva“ viac než dosť. Stačí sa pozrieť na jej chodidlá, kde kožná choroba zašla do pokročilého štádia. Zaujímavosťou však je, že aj napriek bolesti si speváčka pred fotografmi drží pozitívne naladenú tvár.

V na prvý pohľad skvelej nálade sa Britney tento týždeň objavila na párty speváckej šou X Factor, v ktorej sa jej ušlo porotcovské kreslo. Medzi kolegov a súťažiacich zavítala v kvetinových minišatách a so sandálmi na závratnom podpätku. Tie museli byť o to nepríjemnejšie, že ich okraj prechádzal cez odstrašujúcu ranu na blondínkinom chodidle. Psoriáza sa jej prehĺbila do veľkých nevábnych chrást s krvácaním a množstvom odumretej kože. Ani takéto podmienky však dvojnásobnú mamičku neodradili od toho, aby pred paparazzmi cerila zuby v americkom úsmeve na dva prsty.

O vypätej situácií v súvislosti s kariérou znovuzrodenej Britney si zlé jazyky šuškajú aj v zákulisí. „Britney bola v Deminej šatni a išla si vyplakať oči, pretože nedokáže zniesť tlak zo strany producentov, ktorí ju neustále poučujú, ako byť viac zhovorčivou a konštruktívnou pred kamerou,“ prezradil zdroj z pozadia súťaže. Hudobná hviezda cíti, že štáb ju nemá v láske a že sa v nasledujúcej sérii už neobjaví. Kolegyňa Demi Lovato ju však údajne chlácholila s tým, že si to všetko len namýšľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu