Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandál u Britney Spears: Otcom staršieho syna je jeho strýko!

Britney Spears so svojimi dvomi synmi Zobraziť galériu (12)
Britney Spears so svojimi dvomi synmi (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Roky skrývala rodinné tajomstvo? Popová princezná Britney Spears (31) priviedla na svet dvoch synov, o ktorých si verejnosť myslela, že majú spoločného otca Kevina Federlinea (34). Ako však najnovšie vysvitlo, speváčkinou posteľou prešiel aj exmanželov brat Christopher. A ten v súdnych dokumentoch tvrdí, že starší syn Sean Preston nosí jeho DNA.

Bola zákonnej polovičke neverná hneď v prvých mesiacoch manželského zväzku? Aj takáto otázka sa vynorila po tom, čo Christopher Federline vzniesol na Britney Spears celý rad obvinení. Jeho pohár trpezlivosti údajne pretiekol, keď mu blondínka ukradla kreditnú kartu a vrhla sa na nákupy pre svoje dve ratolesti. Priveľmi šetrne sa vraj nesprávala, práve naopak. Len na komiksy minula viac než tritisíc eur.

„Je nezvládnuteľná a šialená. Išla do Kevinovho domu, aby vyzdvihla Seana Prestona a Jaydena Jamesa. Moja peňaženka bola na Kevinovom konferenčnom stolíku, Britney ju otvorila a ukradla mi kreditku,“ opisuje Christopher svoju bývalú švagrinú v oficiálnych listinách, ktoré putovali na súd. A v tých nechýba ani pikantné pokračovanie vyhrotenej situácie: „Britney sa na mne smiala a povedala mi, že brat Kevin jej zničil život. Robila si zo mňa žarty a rozprávala, že mám malý penis. Vydierala ma tým, že ak polícii poviem o krádeži, ona prezradí svetu, že ja som skutočným otcom Seana Prestona, nie Kevin.“

Ak by sa slová nahnevaného Christophera potvrdili, znamenalo by to, že speváčka niekdajšieho manžela podviedla len tri mesiace po svadbe. Jej prvorodený potomok totiž prišiel na svet štyri dni po prvom výročí sobáša. Bývalý švagor pritom otcovstvo nezatĺka, práve naopak: „Priznávam, že som spal s Britney a som pravým otcom, ale verejnosť to nemusí vedieť.“ Blondínku tak s najväčšou pravdepodobnosťou čakajú krušné chvíle. Ako porotkyňa to má v šou X Factor nahnuté a žiadne škandály v súvislosti so svojou osobou momentálne nepotrebuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu