Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pamela Anderson ukázala pravú tvár: Bez mejkapu je to hrôza!

Pamela Anderson bez mejkapu Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Definitívne na odpis? Krásky zo sveta šoubiznisu si zvyčajne aj po štyridsiatke udržiavajú svieži zovňajšok a mladistvý imidž. Pamela Anderson (45), ktorá polovicu života prehýrila na divokých žúroch, však o členstvo v klube pestovaných zrelých dám nestojí. Pozrite si jej strhanú tvár bez mejkapu ako dôkaz.

Opäť zarezáva na plné obrátky! Hoci sa Pamela Anderson najviac zviditeľnila ako prsnatá záchranárka v červených plavkách či silikónová playmate, v posledných rokoch sa jej najviac darí v reality šou. Predovšetkým v tých formátoch, ktoré akokoľvek súvisia s tancom. Blondínka momentálne derie tanečné topánky na náročných tréningoch 15. série americkej šou Dancing with the Stars.

V programe, ktorý slovenský divák pozná pod názvom Let’s dance, nie je Pamela nijakým nováčikom. V roku 2010 bojovala o víťazstvo v desiatej sérii tejto celebritnej súťaže, kde bola vyradená až v siedmom kole. O rok neskôr sa blysla aj v jej argentínskej verzii Bailando por un sueño, kde sa s osadenstvom musela rozlúčiť po štvrtom kole. Skúsenosti so zvŕtaním zadku pred kamerami má teda bohaté, jej tvár však už veľké lákadlo nepredstavuje.

Strhaný a zostarnutý zovňajšok známa herečka odhalila aj tento týždeň, keď so svojím parketovým partnerom Tristanom MacManusom opúšťala priestory tanečného štúdia. Len čo zbadala paparazzov, okamžite sklonila hlavu, no tí aj napriek tomu zachytili nedostatky na jej nenalíčenej tvári. Bez mejkapu totiž Pamelu „zdobia“ predovšetkým vačky pod očami, prehĺbené vrásky a povädnutá pleť. Či sa jej podarí pretancovať na vrchol súťaže, uvidíme už v nasledujúcich týždňoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu