Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ohybná Pamela si už zadkom nezavrtí: Roztiahla nohy a dostala vyhadzov!

Pamela Anderson neváhala do tanca zakomponovať náročnú roznožku. Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson neváhala do tanca zakomponovať náročnú roznožku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tak toto bolo naozaj rýchle! Hoci Pamela Anderson (45) patrí medzi celebritami k najobratnejším tanečníčkam, nové vydanie televíznej šou opustila ako prvá. A to aj napriek tomu, že sa v priamom prenose blysla pôsobivou roznožkou. Žeby o jej štíhle telo a silikónové prednosti už diváci nejavili nijaký záujem?

Sklamanie a slzy! Pred pár dňami za veľkou mlákou odštartovalo ďalšie vydanie tanečnej súťaže Dancing With the Stars, ktorú v našich končinách poznáme ako Let’s dance. Už po druhý raz sa v nej ako adeptka na titul kráľovnej parketu objavila Pamela Anderson. Dlho sa však medzi súťažiacimi neohriala. Po pondelňajšom vyraďovaní si musela zbaliť kufre.

Prsnatá blondínka sa po boku tanečného partnera Tristana MacManusa pokúsila zaujať zvodnou čačou. V rámci nej na parkete až dvakrát za sebou roztiahla nohy do náročnej roznožky. Ani takýto pohyb a telo štíhle ako prútik jej však nepomohli k tomu, aby sa v súťaži udržala.

Pamela si od poroty vyslúžila len 17 bodov, ktoré ju posunuli na samé dno tabuľky. Pred vyhlásením verdiktu sa však pokúsila obhájiť: „Pokašľala som veľmi veľa vecí. Mala by som vynaložiť oveľa viac úsilia, pretože budúci týždeň máme naozaj skvelý tanec.“ Ani nervózne prosby však členov poroty neobmäkčili. So slzami na krajíčku sa herečka nakoniec zmohla aspoň na slabý úsmev a povedala: „Určite som na to bola pripravená.“ Už onedlho ju vraj čaká práca v divadle na Broadwayi, takže príliš smútiť určite nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu