Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Uvoľnená Pamela opäť vrtí zadkom: Z playmate ľadová kráľovná?

Pamela Anderson očarila na korčuliarskom tréningu. Zobraziť galériu (16)
Pamela Anderson očarila na korčuliarskom tréningu. (Zdroj: ITV)

LONDÝN – Už znova tvrdo zarezáva! O tom, že Pamele Anderson (45) rezký pohyb nie je cudzí, sa jej fanúšikovia mohli presvedčiť už dvakrát prostredníctvom tanečnej šou. Silikónová blondínka svoje skúsenosti úročí aj do tretice, no tentoraz na ľade. Ako drevo však vôbec nepôsobí, práve naopak. S tanečným partnerom tvorí zohratú a usmievavú dvojicu.

Rytmus má jednoducho v krvi! Hoci Pamela Anderson svoje krivky kedysi pretŕčala v červených plavkách a v pánskych magazínoch, v zrelom veku sa venuje predovšetkým tancu na televíznych obrazovkách. Odvaha jej pritom vonkoncom nechýba. Nezľakla sa ťažkých kúskov, jazdy na korčuliach ani prípadných pádov. Svoju závideniahodnú figúru najnovšie upísala celebritnej súťaži Dancing On Ice.

Niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka tieto dni trávi poctivým tréningom na ľadovej ploche. Keďže vyrastala v Kanade, toto prostredie jej je pravdepodobne dôverne známe. Pohoda sa totiž odráža aj na jej uvoľnenej tvári. V obtiahnutých legínsach sa Pamela navyše môže pochváliť štíhlymi nôžkami ako laň. Treba uznať, že korčuľovanie jej naozaj svedčí a prináša obrovskú radosť.

O zábery z horúcich príprav sa podelil televízny kanál ITV, ktorý ľadovú šou spustí 6. januára. Fotku zo zákulisia však zverejnila aj samotná herečka prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. „Tvrdo pracujem, mám modriny a som zmätená... Milujem to,“ okomentovala fotografiu z profilu, na ktorej jej spod tričiek vykúka podprsenka. Či si Pamela získa priazeň divákov, uvidíme v nasledujúcich týždňoch. Na korčuliach však zatiaľ pôsobí pomerne sebaisto a spokojne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu