Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pamela Anderson sa vešala po novom úlovku: Jej zajačikom je statný atlét!

Pamela Anderson ulovila namakaného športovca a rekordéra Jesusa Villu. Zobraziť galériu (14)
Pamela Anderson ulovila namakaného športovca a rekordéra Jesusa Villu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako dokonalá emocionálna podpora! O Pamele Anderson (45) je známe, že si medzi mužmi vyberá podľa veľmi špecifického vkusu. Inak to nie je ani v prípade jej najnovšej známosti. Silikónová blondínka totiž ulovila svalnáča menom Jesus Villa, ktorý má na konte už päť svetových rekordov.

Tá si teda vie vybrať! Pamela Anderson sa okrem chirurgicky vylepšeného tela v šoubiznise zviditeľnila aj veľmi búrlivými vzťahmi. Niet sa preto čo čudovať, že značnú mediálnu pozornosť priťahuje so svojím čerstvým zajačikom, ktorým je člen svetoznámeho cirkusového súboru Cirque du Soleil. Vymakanému atlétovi však len samotné členstvo v unikátnej skupine nestačí. Svoj život okrem iného zasvätil aj zápisom do Guinnessovej knihy rekordov.

Jesus Villa sa cez víkend stal stredobodom záujmu po tom, čo ohlásil pokus o zdolanie už šiesteho svetového rekordu. Na prilákanie objektívov mu tentoraz poslúžila aj jeho blonďavá bábika, ktorá mu po celý čas prejavovala poriadnu dávku náklonnosti. Nespúšťala z neho ruky a pózovala po jeho boku ako dokonalá partnerka. Pamela vo sviežom letnom outfite vystavila vyformované nohy a zhostila sa úlohy starostlivej priateľky.

Robustný športovec má v pláne prebehnúť vzdialenosť približne 500 kilometrov, ktorá delí Los Angeles a Las Vegas. Táto výzva je o to zaujímavejšia, že nejde o žiaden šialený vytrvalostný maratón. Jesus bude mať po celý čas obuté špeciálne skákacie topánky, ktoré fungujú na princípe odpružených chodúľov. Každý deň v nich prebehne maximálne 50 kilometrov a náročnú trasu musí stihnúť za menej ako dva týždne. Podľa vlastných slov si však atlét naozaj verí: „O tento typ rekordu sa nikto predtým nepokúšal, takže čelíme neistotám a ťažkostiam. Trénoval som deväť mesiacov, preto dúfam, že moje telo zostane rovnako silné ako moja myseľ, aby som mohol dokončiť celý beh,“ vyjadril sa pre denník Las Vegas Sun. S pusou pre šťastie od Pamely sa mu však zaručene pobeží oveľa ľahšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu