Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sylvester Stallone v slzách: Jeho syna (†36) našli mŕtveho

Sage Stallone
Sage Stallone (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tridsaťšesťročného syna amerického herca Sylvestera Stalloneho našli v piatok mŕtveho v jeho dome v Los Angeles. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na zdroj blízky hercovi.

"Sylvester Stallone je zlomený a zdrvený žiaľom z náhlej straty syna," uviedla Stalloneho producentka Michelle Begaová. Polícia v Los Angeles uviedla, že ju privolali k vyšetreniu okolností úmrtia osoby v dome v štvrti Mulholland Terrace približne o 14:15 h miestneho času. Polícia nezverejnila identitu zomrelého, ani ďalšie okolnosti úmrtia.

Americké médiá informovali, že ide o Sagea Stalloneho, ktorý po boku svojho slávneho otca hral v dvoch filmoch. "Sage bol veľmi talentovaný a úžasný mladý muž. Jeho stratu budeme cítiť navždy," povedala producentka. Sage bol starší z dvojice synov, ktoré mal Sylvester Stallone so svojou prvou manželkou Sashou Czackovou.

Telo 36-ročného Sagea mala podľa právnika zosnulého herca Georgea Braunsteina nájsť pomocníčka v domácnosti. "Rodine a priateľom sa niekoľko dní neozval, takže mali obavy. Preto tam prišla a otvorila dom," uviedol. Podľa jeho slov o úmrtí nevedia nič bližšie a rodina je presvedčená, že šlo o tragickú nehodu, keďže bol "plný života a nemal žiadne depresie".

V roku 2006 režíroval krátky film Vic, ktorý premietali na filmovom festivale Palm Springs. Svoj herecký debut na striebornom plátne zažil začiatkom 90. rokov minulého storočia vo filme Rocky V. Okrem tejto snímky sa objavil aj v katastrofickom filme Daylight z roku 1996, kde jeho otec stvárnil hlavnú úlohu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu