Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sylvester Stallone a jeho štyri krásne dámy: Aha, ako zažiarili na premiére!

Sylvester Stallone na premiére neskrýval pýchu zo svojich štyroch oslnivých dievčat. Zobraziť galériu (13)
Sylvester Stallone na premiére neskrýval pýchu zo svojich štyroch oslnivých dievčat. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Má sa čím pochváliť! Hoci sa Sylvester Stallone (66) na svojej najnovšej snímke podieľal nielen herecky, ale aj režisérsky, o lízanie sladkej smotany za tento počin sa podelil s najbližšími. Na slávnostnej britskej premiére tak vo svetlách reflektorov nestál sám. Na červený koberec si doviedol očarujúcu manželku a tri krásne dcéry.

Musia ísť ďalej! Odkedy sa Stalloneovci dozvedeli o tragickej smrti syna Sagea, ubehol už rovný mesiac. Nečakaná strata otca Sylvestera síce hlboko zasiahla, no na túto bolesť našiel účinný liek. Uplynulé dni trávi čoraz viac v kruhu súčasnej zákonnej polovičky a troch dospievajúcich dcér. Po chvíľach oddychu v Stredomorí všetky štyri dievčatá vyvetral na londýnskej premiére druhého pokračovania snímky Expendables: Nezničiteľní. Uznajte, že okúzľujúcejšiu ozdobu si doviesť nemohol.

Prominentná família sa začiatkom týždňa držala protokolu a na spoločenskú udalosť zvolila konzervatívnu čiernu. Tmavé outfity tak nechýbali manželke akčného hrdinu Jennifer Flavin ani tínedžerkám Sophii Rose (15) a Sistine Rose (14). Výnimkou bola len desaťročná Scarlet Rose, ktorá si pozornosť paparazzov užívala v pestrých ružových šatách.

Zatiaľ čo mediálny ošiaľ okolo Expendables 2 ešte neutícha, hollywoodsky veterán už otvorene hovorí o trilógii. V hereckom obsadení však zatiaľ jasno nemá. „Mám jedného alebo dvoch hercov, ale nie dosť na celý film. Viacerí sú dobrí, ale nie z tej istej krvnej skupiny,“ prezradil Sylvester v interview pre MTV. Nechajme sa teda prekvapiť, s akou zostavou vyrukuje najbližšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu