Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Smrť Stalloneho syna: Pitva odhalila pravú príčinu!

Správy o údajnom predávkovaní vznikli na základe toho, že v jeho izbe sa našlo niekoľko prázdnych nádob od liekov na predpis. Zobraziť galériu (6)
Správy o údajnom predávkovaní vznikli na základe toho, že v jeho izbe sa našlo niekoľko prázdnych nádob od liekov na predpis. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Príčinou úmrtia Sagea Stallonea (36), syna herca Sylvestra Stallonea, bolo srdcovo-cievne ochorenie a nie predávkovanie, ako špekulovali viaceré médiá. Uviedli to predstavitelia Úradu koronera losangeleského okresu na základe výsledkov pitvy a toxikologických testov.

Oficiálnou príčinou smrti bol infarkt spôsobený koronárnou chorobou srdca. V jeho tele sa nenašli žiadne drogy ani lieky okrem malého množstva hydrokodónu.

Sage Stallone zomrel 13. júla vo svojom dome v San Fernando Valley. Správy o údajnom predávkovaní vznikli na základe toho, že v jeho izbe sa našlo niekoľko prázdnych nádob od liekov na predpis. Tiež sa objavili tvrdenia, že vo svojom dome ležal mŕtvy minimálne tri dni, ale ako upozornil jeho právnik George Braunstein, ešte 17 hodín predtým, ako našli jeho telo, zverejnil na Facebooku nové fotografie. Niekoľko jeho priateľov pre magazín People uviedlo, že Sage na rozdiel od svojho otca viedol veľmi nezdravý spôsob života, pričom údajne pravidelne užíval rôzne lieky na predpis. Pochovali ho 21. júla v kalifornskom meste Brentwood.

Sage na filmovom plátne debutoval po boku svojho otca vo filme Rocky V. (1990), kde spolu hrali otca a syna. Spolupracovali i na snímke Denné svetlo (1996) a objavil sa tiež vo filmoch ako The Manson Family (2003), Chaos (2005) alebo Pod Moskvou (2006). V roku 2006 nakrútil krátkometrážnu drámu Vic. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu