Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto trúchli Sylvester Stallone: S krásnymi dcérami na jachte!

Sylvester Stallone si s dcérami užíva dovolenku. Zobraziť galériu (12)
Sylvester Stallone si s dcérami užíva dovolenku. (Zdroj: profimedia.sk)

FRANC. RIVIÉRA – Smútok utápa vo vlnách! Pred pár týždňami Sylvester Stallone (66) čelil bolestivej strate najstaršieho syna Sagea z prvého manželstva. S jeho odchodom sa však vyrovnáva naozaj otcovsky. Celú rodinu zobral na luxusnú európsku dovolenku a pochválil sa dospievajúcimi dcérami v bikinách.

Rodinná idylka! V súvislosti so smrťou prvorodeného potomka Sagea Stallonea (†36) sa jeho otec dočkal od príbuzných nelichotivých obvinení. Viacerí mu vyčítali, že sa o problémy svojho syna dostatočne nezaujímal a oproti ostatným ratolestiam ho zanedbával. Rovnakú chybu Sylvester už očividne urobiť nemieni. S celou famíliou vrátane manželky Jennifer Flavin si vyrazil za oddychom na juh Francúzska.

Akčný hrdina si ako pravý gavalier prenajal honosnú jachtu. Najväčšiu radosť z nej mali jeho tri dcéry, ktoré mu pred očami rastú do krásy. Sophia Rose (15), Sistine Rose (14) a Scarlet Rose (10) sa nahodili do pestrofarebných dvojdielnych plaviek a spoločnosť otca si vychutnávali plnými dúškami. Neskôr ich totiž zobral aj na adrenalínovú jazdu na vodných skútroch.

Hoci hollywoodsky veterán zostal v tielku, udržiavanú kondíciu nezaprie. Aj napriek blížiacej sa sedemdesiatke má stále vypracované ramená a vyrysovaný hrudník. Ako dlho sa rodinka v európskych vodách zdrží, nevedno. Sylvester však zaručene potrebuje na regeneráciu aspoň zopár týždňov.

Tip: Máte chuť na Silvestra Stalloneho vo filme? Vyhľadajte ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu