Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Párty Hlasu ČS: Divočina, Tinine podväzky a váľanie sa po zemi!

Ivanna Bagová aj Anna Veselovská sa dobre bavili, Tina ukázala čipku na stehnách. Zobraziť galériu (13)
Ivanna Bagová aj Anna Veselovská sa dobre bavili, Tina ukázala čipku na stehnách.

PRAHA - Odviazali sa! Po nedeľnom grandfinále Hlasu Česko Slovenska sa účinkujúci stretli na žúre. Ten si užívali všetci bez rozdielu, nielen absolútna víťazka Ivanna Bagová (18). Pri príchode najviac pozornosti pútala moderátorka Martina Tina Csillaghová (28). Tá si totiž zdvihla sukňu tak, že ukázala čipku na stehnách. Bujará zábava v bare nakoniec vygradovala tak, že jeden z kamarátov Anny Veselovskej (16) skončil na zemi pod nohami ostatných.

Zapili neúspech! Po tom, čo sa v nedeľu Ivanna Bagová stala víťazkou Hlasu Česko Slovenska, bola pre finalistov a tvorcov speváckej šou pripravená párty. Tú si užili všetci prítomní, niektorí súťažiaci dokonca nepohrdli ani alkoholickými nápojmi.

„Rozbehlo sa to naozaj do bujarej oslavy,” povedal náš zdroj. Zdá sa, že po mesiacoch stresu sa mnohí potrebovali poriadne uvoľniť. Odviazala sa aj Anna Veselovská, ktorá dokonca musela jedného zo svojich spolutanečníkov zbierať zo zeme. Ktovie, či bol dôvodom pádu len divoký tanec alebo aj opojenie alkoholom.

Sexi detail zas vniesla do spoločnosti moderátorka Tina. Tej totiž občas vykukla v rozparku sukne čipka, ktorá zdobila jej samodržiace pančušky. Pri príchode toho tmavovláska ukázala najviac, keďže si látku pridržala tak, že tá nepriehľadná išla úplne bokom. Na párty sa však dlho nezdržala. Zdá sa, že viróza, ktorá útočila na spevákov pred finále, si „sadla” aj na speváčku.

Ivanna Bagová bude v utorok online na topkách. Vyspovedajte ju, začíname o 11:30. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu