Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pribratá Bagová: Faldíkmi chce dobehnúť Michala Davida

Ivanna pri nahrávaní piesne so svojim koučom. Blondínke sa zaguľacuje bruško podobne ako Michalovi Davidovi. Zobraziť galériu (27)
Ivanna pri nahrávaní piesne so svojim koučom. Blondínke sa zaguľacuje bruško podobne ako Michalovi Davidovi.

BRATISLAVA – Zaguľacuje sa! Súťažiaca Ivanna Bagová (18), ktorá sa prebojovala v Hlase Česko Slovenska do grandfinále, si svoj úspech naplno vychutnáva. A to nielen plnými dúškami, ale aj plnými hltmi. Ak to takto pôjde ďalej, blondínka by mohla okrem spevu konkurovať svojmu lídrovi Michalovi Davidovi (52) aj v zrolovanom brušku. Vidno to napríklad aj na aktuálnych záberoch s koučom. Fotky vznikli počas tvorby jej nového singla.

Vráti sa do starých koľají? Talentovaná speváčka Ivanna Bagová to v speváckej súťaži už raz skúšala. A to v prvej Česko Slovenskej SuperStar. Vtedy však odborníkov príliš nezaujala. Na kasting prišla neupravená a s kilami navyše.

Neúspech ju však neodradil. Práve naopak. Pred účasťou v Hlase Česko Slovenska sa rozhodla vylepšiť svoju vizáž a celkový imidž. Mladá Topoľčianka schudla a tiež zmenila účes, čo jej výrazne prospelo. Ako sa však pri pohľade na najaktuálnejšie zábery zdá, opäť má nábeh vrátiť sa do starých koľají. Minimálne, čo sa váhy týka.

Naplno si totiž vychutnáva všetky benefity, ktoré prináša štatút mediálne známej osoby. A teda aj najrôznejšie dobroty. Pochúťky má spolu s ostatnými účastníkmi medzinárodnej reality šou k dispozícii nielen na luxusnom hoteli, kde sú ubytovaní, ale všade, kam sa pohnú.

Ako vidno na záberoch, ktoré vznikli počas nahrávania Ivanninho singlu s názvom Pár minút, blondínka si z kouča Michala Davida neberie príklad iba v hudbe, ale aj v apetíte...

Pozrite si v našej galérií, ako tvorili svoje skladby ostatní účastníci Hlasu Česko Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu