Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bagovú z Hlasu zradila minisukňa: Blondínka ukázala nohavičky!

Ivanna Bagová sa pohodlne posadila a ukázala čierne nohavičky. Zobraziť galériu (26)
Ivanna Bagová sa pohodlne posadila a ukázala čierne nohavičky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prvý raz na Slovensku! Finalisti Hlasu Česko Slovenska sa vo štvrtok naživo predstavili aj fanúšikom spod Tatier. Po koncerte a autogramiáde bola pre nich pripravená párty, kde sa zabávali až do skorých ranných hodín. Najviac pozornosti pútala Ivanna Bagová (18). Blondínka totiž zvolila minišaty, ktorých dĺžku sa jej nepodarilo ustrážiť. Počas sedenia na gauči jej vykúkala spodná bielizeň.

Finalisti Hlasu Česko Slovenska mali vo štvrtok premiéru pred svojimi slovenskými fanúšikmi. Tým v Bratislave nielen zaspievali, ale rozdali im aj množstvo autogramov. Po vystúpení na nich čakala párty, na ktorej sa všetci dobre zabávali.

Na žúre sa opäť dostal na rad spev, po ktorom finalisti ovlažili namáhané hrdlá rôznymi miešanými drinkami. Na večierku nechýbali ani koučovia, i keď Michal David sa všetkým prihovoril iba prostredníctvom dokrútky. Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský sa už tradične správali ako dve hrdličky, Pepa Vojtek priviedol svoju tehotnú manželku Jovanku.

Nechýbal však ani menší trapas. Ten sa prihodil Ivanne Bagovej, ktorá mala oblečené dosť krátke šaty. Pri rozhovoroch si potom na ne nedávala pozor. Keďže nesedela príliš ako dáma, všetci prítomní sa mohli presvedčiť, že bielizeň si farebne zladila s outfitom.

Viac o párty informácií nájdete v našej GALÉRII!

Dara a Rytmus si prejavovali nežnosti.
Zobraziť galériu (26)
Dara a Rytmus si prejavovali nežnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu