Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lovec UFO zahlcuje svet záhadami: Je tu ďalšia!

UFO nad Fresnom
UFO nad Fresnom (Zdroj: YouTube)

FRESNO - Robert Thorson z Fresna v Kalifornii natočil od roku 2006 stovky "lietajúcich záhad". Niektoré z jeho videí sa dokonca objavili v televízii. Zatiaľ posledný úlovok sa tomuto vytrvalému pozorovateľovi podaril na začiatku marca. Ako je však možné, že jeden muž má toľko šťastia?

"Videl som ten červenkastý objekt nad domami. Najprv mi napadlo, že by to mohla byť helikoptéra, schmatol som teda svoju kameru. Zdalo sa, že objekt medzitým vystúpil vyššie," povedal Thorson, ktorý prispieva na rôzne UFO fóra.

Niekoľko Thorsonových videí už zaujalo aj Marca Dantonia, špecialistu súkromnej ​​organizácie zameranej na UFO (MUFON) a prezidenta spoločnosti FX Models, ktorá vytvára najrôznejšie modely a animácie okrem iného aj pre americké námorníctvo.

"Objekt na videu vykazuje všetky známky, ako v prípade štartu rakety. Jasný stĺpec výfukových plynov, rozjasňovanie, ako objekt prechádzal atmosférou, to všetko odkazuje na raketu. Neďaleká letecká základňa Vandenberg navyše bežne vykonáva nočné štarty," uviedol pre Huffington Post.

Thorsona už veľa ľudí označilo za podvodníka, ale Dantonio tieto útoky zmierňuje: "Podľa môjho názoru ide o úprimného človeka, ktorý však nie je informovaný o istých javoch. Veľmi rád mu pomôžem niektoré jeho záhady vyriešiť. Presne títo pozorovatelia sú totiž neoceniteľní a v prípade nejakých objavov sa ocitnú v prvej línii. Ak sa niekedy UFO objaví, uvidia ho práve ľudia ako je Thorson."

UFO vo Fresne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu