Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Záhada: Po celom svete sa zjavuje "trojuholníkové" UFO!

(Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Neidentifikované objekty, ktoré pri lete tvoria trojuholníkovú formáciu, v poslednej dobe pozorovali v Spojených štátoch, Veľkej Británii či Austrálii. Svedčia o tom nielen správy z tamojších médií, ale aj videá, ktoré ľudia natočili ako dôkaz.

Či ide o klasické alebo experimentálne lietadlá, nie je známe a pravdepodobne rozlúštiť túto globálnu záhadu predsa len chvíľu potrvá. Ak sa vôbec odborníci k nejakému záveru dopátrajú.

Jednému z cestujúcich sa 26. apríla počas letu nad Anglickom naskytol zvláštny pohľad. Po oblohe sa preháňali tri UFO, ktoré udržiavali tvar trojuholníka, a to za bieleho dňa.

Hneď o pár dní na to, 29. apríla, sa podľa portálu gather.com objavili zvláštne svetlá aj niekde nad Tennesse. Na nočnej nahrávke, ktorú dopĺňa cvrlikanie cvrčkov, možno taktiež pozorovať ich netradičné zoskupenie. Časom sa však ukáže aj štvrté oranžové svetlo.

Najnovšie pozorovanie zo stredy 2. mája pochádza z austrálskeho Sydney. Na videozázname trvajúcom viac ako štyri minúty je opäť podobné UFO.

;

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu