Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nový hrdina internetu: Opitý zaspieval policajtom v aute Queen a je to hit!

Chlapíka nezastavilo ani okrikovanie policajtov
Chlapíka nezastavilo ani okrikovanie policajtov (Zdroj: YouTube)

ALBERTA - Opitý chlapík, ktorý svojím duševným rozpoložením zjavne utiekol ďaleko od reality, si z plných pľúc zanôtil hit Bohemian Rhapsody od skupiny Queen. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby si Robert Wilkinson posmelený alkoholom nespieval po zatknutí v policajnom aute. Video, ktoré zverejnili na YouTube, má senzačný ohlas.

Po tom, ako polícia v kanadskej Alberte strčila fúzatého ochmelku do auta, dostal pravdepodobne skvelý nápad vyjadriť svoje pocity verbálne. Zvolil si však neštandardný spôsob a text známej piesne doslova odhulákal. Príznačný úsek "let me go" (nechajte ma ísť) určite stál za vychutnanie.

Vo svojom nekontrovateľnom speváckom ošiali zašiel tak ďaleko, že bezpečnostné sklo medzi prednou a zadnou časťou interiéru používal ako bubny a chudáci policajti sa stali nechceným obecenstvom. Hoci ho žiadali, aby sa upokojil, nemalo to žiadny účnik. Pokračoval pokojne ďalej, ako by sa nič nedialo.

Za štyri dni od zverejnenia policajného záznamu, si ho pozreli už vyše dva milióny divákov. V komentároch pod ním sa objavujú zväčša pozitívne názory, ktoré Wilkinsona s nadsázkou opisujú ako hrdinu a nový talent.

Viac zábavných a zaujímavých videí nájdete na free.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu