Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Finalistky Miss Slovensko odhalili, čo sa dalo: V bielizni i bez nej!

Finalistky Miss Slovensko 2012 ukázali svoje sexi telá. Zobraziť galériu (23)
Finalistky Miss Slovensko 2012 ukázali svoje sexi telá.

BRATISLAVA - Takto sa pretŕčajú na internete! Iba pred pár dňami predstavila hovorkyňa a tvár súťaže krásy Magdaléna Šebestová (27) dvanásť finalistiek Miss Slovensko 2012 a už je jasné, že nejde o žiadne hanblivky. Mnohé totiž majú vo svojom portfóliu odhalené a dráždivé fotografie. V minulosti podobnú formu prezentácie agentúra razantne odmietala, a tak sa natíska otázka, či na tieto pikantné zábery slečny nedoplatia.

Odhalené, provokatívne a sexi! Také sú fotografie troch finalistiek tohtoročnej Miss Slovensko - devätnásťročnej Miriam Mattovej z Bratislavy (č. 12), dvadsaťročnej Bratislavčanky Silvie Kimličkovej (č. 9) a dvadsaťštyriročnej Romany Bobokovej z Prievidze (č. 8).

Dievčatá sa s týmito pikantnými fotografiami s hrdosťou prezentujú na sociálnej sieti Facebook. Pózujú na nich v dráždivej spodnej bielizni a niektoré sa dokonca nechali zvečniť aj takmer úplne nahé. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa neuchádzali o korunku kráľovnej krásy v súťaži Miss Slovensko, ktorá podobnú prezentáciu v minulosti netolerovala.

Viackrát sa napríklad stalo aj to, že víťazka sa na módnych prehliadkach zásadne nepromenádovala v bielizni, ako napríklad Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková.  A z každého kúska nahoty mali finalistky problém ako Soňa Skoncová s Petronelou Pribilovou.

Zisťovali sme preto, či aj týmto odvážnym slečnám hrozí nejaký postih, prípadne aj vylúčenie z Miss. „Do súťaže Miss Slovensko sa čoraz viac hlásia dievčatá s modelingovými skúsenosťami, preto pri každej z nich je vysoko pravdepodobné, že absolvovali aj fotenia, ktoré sú možno trochu odvážne. V žiadnom prípade však nemôžeme hovoriť o aktoch. V takom prípade by dievčatám hrozilo vyradenie zo súťaže," povedala nám na margo zverejnených polonahých fotografií hovorkyňa a zároveň tvár Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. No ktovie, čo by na to povedala bývalá riaditeľka Lucia Hablovičová...

Viac o misskách čítajte TU! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu