Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Moderátorská premiéra missky Šebestovej: Strašný stres a tréma!

Magda Šebestová ako hovorkyňa väčšinou len čítala z papiera. Zobraziť galériu (6)
Magda Šebestová ako hovorkyňa väčšinou len čítala z papiera.

BRATISLAVA - Magdaléna Šebestová (27) predstavila včera ako nová tvár a zároveň hovorkyňa súťaže krásy dvanástku Miss Slovensko 2012. Na svoj verejný výstup sa poctivo pripravila, no nebolo to pre ňu ľahké. Napriek tomu, že vyštudovala masmediálnu fakultu, jej prejav vôbec neznel sebavedomo a väčšinu informácií čítala z papiera.

Veľmi nepresvedčila! Magdaléna Šebestová včera prvýkrát verejne vystúpila ako hovorkyňa súťaže Miss Slovensko. No zdá sa, že viac jej sedí úloha modelky, kedy predvádza pred objektívmi alebo zvedavými očami divákov svoje telo. 

Jej rečový prejav totiž intonačne pripomínal skôr hanblivú školáčku. Neistým hlasom prednášala informácie o súťažiacich dievčatách, pričom neustále čítala z papiera. Pri faktografických údajoch je síce písaná opora pochopiteľná, ale čítať od slova do slova vetu na privítanie a nepozerať pri tom na hostí, to sa k hovorkyni príliš nehodí. A vyskytli sa aj nejaké brepty.

Topky.sk preto zisťovali, ako sa Magdaléna so svojou novou funkciou zžíva. „Mňa to zatiaľ baví, je to kreatívna práca,” povedala nám. No priznala, že pred týmto vystúpením pociťovala isté napätie. „Mala som určite trému. Bolo to prvýkrát, čo som rečnila viac, než som zvyknutá,” netajila tmavovláska. Zdá sa, že umenie komunikácie sa na sústredeniach budú učiť nielen finalistky...

Sledujte TopkyTV: Ukážky z prejavu Magdy Šebestovej + rozhovor

Brepty

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu