Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Miss Barbora Franeková: Hanbí sa za svoje telo?

Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková Zobraziť galériu (9)
Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Miss Slovensko Barbora Franeková (20) na nedávnej prehliadke ako jediná z prítomných modeliek nepredvádzala kolekciu bielizne. Že by sa hanbila za svoje telo?

„Čo sa týka postavy, počas modelingu mala v minulosti trochu problém so širšími bokmi,“ potvrdil naše domnienky modelingový expert Saša Jány. Obvod bokov tohtoročnej Miss je totiž 99 centimetrov, čo je oproti dievčatám z tohto "fachu" takmer o desať centimetrov viac.

„Starám sa o seba, chodím cvičiť, mám zdravú životosprávu,“ tvrdí však Barbora, ktorá kedysi bola takzvanou XXL modelkou. No aj napriek týmto snahám o peknú postavu sa na móle do bielizne nevyzliekla. Prečo? „Lebo som Misska a nemala by som predvádzať spodné prádlo,“ prezradila nám Barbora jeden z bodov svojej „misskovskej“ zmluvy s usporiadateľskou agentúrou.

Zároveň rázne poprela, žeby sa za svoje krivky hanbila. „Od začiatku som vedela, že nebudem predvádzať spodnú bielizeň, tak som nemala dôvod sa hanbiť,“ poskytla nám šalamúnsku odpoveď. Podľa našich informácií zo zákulisia jej však prišiel "zmluvný zákaz" ako argument celkom vhod.

 

Sledujte TOPKY TV: Barbora Franeková o diétach a dôvode, prečo sa neukázala v spodnej bielizni.


 
Sledujte TOPKY TV: Takto to na módnej šou vyzeralo.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu